Извънредна Национална отчетно-изборна конференция на СДС да се проведе на

...
Извънредна Национална отчетно-изборна конференция на СДС да се проведе на
Коментари Харесай

СДС свиква извънредна национална конференция на 7 юли

Извънредна Национална отчетно-изборна конференция на Съюз на демократичните сили да се организира на 7 юли. Това реши скоростно Националният съвет на синята партия, който се събра в София.

Решението за столичната колекция през днешния ден е консенсусно - късно в петък и от екипа на ръководителя Божидар Лукарски, и от този на искащите отдръпването му, измежду които са и заместниците му Емил Кабаиванов, Румен Христов и още членове на управлението, разпространиха известие за часа и мястото на събитието в столицата.

Преди старта на съвещанието беше умерено - делегати пристигаха в хотел " Анел ", не е имало и опити " сини " деятели да бъдат спирани и проверявани на вратата, поради което ескалира напрежение предходния път.

От екипа на Лукарски оповестиха, че той привиква днешния Национален съвет, " съобразявайки се със загрижеността " на съперниците му за ориста на партията. Предлаганият от ръководителя на Съюз на демократичните сили дневен ред е следният:

1. Свикване на изключителна отчетно-изборна национална конференция на Политическа партия „ Съюз на демократичните сили “.

2. Обсъждане на предложение за освобождение и избор на Председател на Националния щаб за избори.

3. Предложение за освобождение и избор на Главен секретар.

4. Политическа полемика.

5. Разни.

Заседанието на Националния съвет продължава и сега.

Очаквайте детайлности.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР