Извънбрачната дъщеря на Стив Джобс Лиза Бренън-Джобс представи пред обществеността

...
Извънбрачната дъщеря на Стив Джобс Лиза Бренън-Джобс представи пред обществеността
Коментари Харесай

Дъщерята на Стив Джобс разказа за шокиращите последни думи на баща си на смъртното му легло

Извънбрачната щерка на Стив Джобс Лиза Бренън-Джобс показа пред обществеността извадка от записките си. Според думите на 40-годишната жена, създателят на Apple отричал бащинството, отказвал да заплаща издръжката и я обиждал даже на смъртния си одър. Откъсът от записките, оповестен от Vanity Fair, се назовава " Да растеш като Джобс ". В нея Лиза споделя за сложните си връзки с татко си. Оказва се, че Стив Джобс не признавал бащинството и през първите две години изобщо не помагал на майката на Лиза.

Тогава дамата почнала да го съди и милионерът трябвало да стартира да заплаща издръжката - 500 $ на месец. След това Джобс от време на време посещавал щерка си, само че в никакъв случай не показвал възприятията си към нея. Той даже отричал, че Apple Lisa е наименуван в нейна чест. И когато порасналата Лиза помолила татко си да й даде една от старите си коли, той дал отговор с безапелационен отвод. " Не, това е изключено. Няма да получиш нищо. Разбра ли? Нищо. Няма да получиш нищо ", споделил й Стив Джобс. И най-после, Лиза споделя по какъв начин посетила татко си на смъртното му легло. Джобс бил толкоз болен, че не можел да се повдигне от леглото.



" Когато се прегърнахме, почувствах прешлените му, ребрата му. Той не миришеше по никакъв начин добре, миришеше на заболяването си ", споделя Лиза Бренън-Джобс Лиза към този момент била на вратата, когато татко й внезапно я повикал. Жената се обърнала, надявайки се, че татко й ще каже нещо значимо, само че това било просто следващата засегнатост. " От теб мирише на тоалетна ", споделил Стив Джобс на Лиза. Дъщерята на създателя на Apple твърди, че по това време тя към този момент се била отказала от вярата за положителни връзки с татко си, само че въпреки всичко обстановката я е наранила, тъй като това били последните думи на татко й, адресирани до нея. Вероятно по тази причина Лиза решила да загатна тези думи в записките си, които ще бъдат пуснати в продажба през септември.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР