Извън сериозните теми на срещата в Биариц, медиите отделят внимание

...
Извън сериозните теми на срещата в Биариц, медиите отделят внимание
Коментари Харесай

Какво е менюто на лидерите на страните от Г-7 в Биариц?

Извън сериозните тематики на срещата в Биариц, медиите отделят внимание на любопитни неща като менюто на водачите и програмата на първите дами. Всичко е в звук с района, където се намира френският курорт - Страната на баските има какво да предложи и на най-изтънчените усети.

Дискусиите на конгреси като срещата на Г-7 нормално не престават на масата за хранене и ситуацията там е извънредно значима.

За положително начало на форума на снощната вечеря бяха поднесени специалитети от кухнята на баските, дело на локалния занаятчия готвач Седрик Бешаде, прочут от кухнята на Елисейския замък.

Лидерите вкусиха мармитако - яхния с риба звук, уловена в региона, и баски сладкиш. За начало имаше пиперад - предястие с домати, чушки, иберийски хамон и фамозните люти чушки от село Еспелет, което през днешния ден видяха първите дами. Освен дегустация на локални виновност, имаше и културна стратегия.

В Комбо-ле-Бен първите дами видяха къщата-музей на Едмон Ростан. Вила Арнага е издигната от създателя на " Сирано дьо Бержерак ".
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР