Извадихме петима от най-добрите български влогъри от тяхната естествена онлайн

...
Извадихме петима от най-добрите български влогъри от тяхната естествена онлайн
Коментари Харесай

Истанбулската конвенция, Живков и Цецка Цачева като Жената-котка: влогърите говорят

Извадихме петима от най-хубавите български влогъри от тяхната естествена онлайн среда, с цел да поговорим за тях по някои от настоящите тематики на днешния ден.

Отборът на Павел Колев, Христо Стефанов – Ицака и Недко Гешев, както и Цветослав Цонев и Кристиян Чарли Танев по-долу ще разясняват въпроси, които не слизат от първите страници на централните медии, само че и ще чуем от тях какво можеш да кажеш във видео блога си и какво – не.

Влоговете на Павел Колев и Ицака са следвани от над 230 000 души. Поради огромния брой гледания към техния екип се причислява и Недко.

Кристиян Чарли Танев се радва на над 180 000 хиляди клиента. Създателят на първия български супер воин със лична комикс поредност интензивно работи и по първата си книга, която чакаме с огромно неспокойствие.

Цветослав Цонев може да се похвали с над 17 милиона гледания на своите видеа, а страницата му във фейсбук събира над 45 000 почитатели.

За или срещу Истанбулската спогодба и за какво?

Кристиян Чарли Танев: Питаш ме, дали съм за американизацията на народа? И демократичната агитация, която ни проми мозъците? И просто биват манипулирани, с цел да може да ги управляват по-лесно? Твърдо ЗА, бате. (смее се иронично).

Цветослав Цонев : Не съм задоволително осведомен по тематиката и не желая да говоря нелепости.

Павел Колев: Сложно. От елементи “За”, от елементи „ Не точно”, тъй като не е разказано вътре това, което би трябвало да разбере човек. И в отбрана на жените… освен дамите се нуждаят от отбрана, а и мъжете, старите хора, децата, домашни любимци и така нататък Ако се добави съм „ за”.

Недко Гешев: „ За” съм да има закон, който да пази хората от домашно принуждение, не особено дамите, ами всички хора, тъй като всички страдат от това. И да може, в случай че някой страда от такова нещо да се оплаче и индивидът, който е насилвал да влезе в пандиза, тъй като … Иначе самата спогодба съгласно мен доста спорни отзиви внесе сред хората и обществото е разграничено и това не е хубаво.

Христо Стефанов - Ицака: „ За” съм, тъй като би трябвало да има закон, който пази хората, само че е написан по доста размит метод и има някакви несъгласия.

Трябва ли Национална агенция за приходите да ревизира произхода на приходите на притежателите на скъпи парцели и първокласни коли? И за какво?

К: Искрено, за мен най-малко, не би трябвало да го вършат, тъй като си купих апартамент през вчерашния ден (смее се иронично).

Ц : Да, Национална агенция за приходите наложително би трябвало да ревизира произхода на приходите на тези хора, тъй като, в случай че имаш смелостта да караш такива скъпи коли по българските пътища, ще имаш смелостта да правиш незаконни неща.

П: Ако си почтен пред себе си и по-скоро пред страната, няма смисъл да го ревизират. Сега, в случай че караш каруца и след два дни караш мерцедес – има някаква логичност да те ревизират, а за къщите - с изключение на, в случай че не си наследник… Трябва всичко да е потвърдено.

Н: Ами зависи какъв е случая. Според мен би трябвало. Ако хората могат да потвърдят, не виждам проблем да го вършат и не би трябвало да ги тормози.

Х: Разбира се, че би трябвало, тъй като всеки един приход би трябвало да е тестван, изключително в свят, в който всеки гледа да дръпне от тук от там…

Трябва ли да се учи Тодор Живков и за какво?

К: Ако желаеш да си сполучлив деспот – да, тъй като можеш да убедиш цялостен народ да приказва за теб с години наред какъв брой е било крепко да бъдат овце.

Ц: Естествено, то е част от българската история, за какво да се вършим, че го няма?

П:: Защо не? Но да не се преекспонира и да се покаже какво се е случвало действително, а не да се залъгват учениците. Трябва да се каже самата истина, с цел да може да се разбере какво се е случило и какво би трябвало да се случва.

Н: Според мен всичко може да влезе в един учебник по история, стига да е обективно показано.

Х:: Непременно би трябвало да се учи всяка една част от историята, тъй като това е част от историята и не би трябвало да си трием историята. Това е част от нас, част от човечеството и в случай че изтрием историята, ние действително не съществуваме – няма значение кой какво е направил и за какво го е направил.



Какви не можеш да кажеш в интернет и в своя влог?


Ц: Не можеш да си кажеш мнението, в случай че е друго от на останалите.

Н: Мисля, че можеш да кажеш всичко и това е хубавото на интернета и по тази причина има независимост на словото.

Х: Аз всичко мога да кажа в интернет. Сега е свободно пространство. Всичко може да се каже в интернет. Но не е хубаво.

Ако през днешния ден беше последният ден, в който ще има интернет и имаш 30 секунди за финлни думи, какво бихте споделили?

Ц : Финалните ми думи щяха да са, че може да го използваме по-ползотворно и да има по-малко клипове на котки и на кучета.

Н: Живейте, хора!

Х: Ще кажа тези неща, които не ги споделям, само че мога да ги казвам… и след това ще има в учебниците като Тодор Живков, който е споделил тези неприятни думи, които не би трябвало да споделя в интернет.

Политици VS. Супергерои

К: Светкавицата – Ахмед Доган за бързата му реакция, като щяха да го гръмнат.

П: Светкавицата – някой, който е направил нещо бързо и е избягал – Ами,кой беше този дето взе милионите и избяга? Цветан Василев – Светкавицата.

П: Императора, да – бих споделил Бойко.



Н:
Хълк – Волен Сидеров, тъй като доста се ядосва и доста ги бие, изключително в НАТФИЗ. Стрелата – Президентът, президентът, тъй като е доста акуратен, да.

Х: Железният човек, значи би трябвало някой стоманен и човек… Човеци в Народното събрание няма. Бойко Борисов, тъй като е доста здрав. Жената-котка – Цецка Цачева, тъй като е единствената жена политик, за която се сещам. Жокера. Жокера кой е? Жокера е Волен Сидеров, тъй като ми е доста занимателен и постоянно наподобява като че ли се майтапи, обаче не се майтапи и по този начин на смешка беше пристигнал в НАТФИЗ, обаче пък не беше на смешка и по тази причина той е Жокерът. Онзи от X-mаn, който имаше едни очилца… Как се казваше… Cyclops – той е Сергей Станишев, тъй като има очилца и за това той е това… и пръска справедливост…
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР