Изумителният път на Нийл Доналд Уолш от отчайваща бедност и

...
Изумителният път на Нийл Доналд Уолш от отчайваща бедност и
Коментари Харесай

От клошар до милионер

Изумителният път на Нийл Доналд Уолш от отчайваща беднотия и неудача, до международна известност и забележителен финансов разцвет, е ентусиазъм и на практика справочник за сполучлив живот за милиони хора по целия свят.

Днес, той е международно прочут създател, мотивационен преподавател, и е измежду най-успешните, обичани, почитани и богати хора в света. Води лични и групови образования, които пробуждат и основават новите сполучливи хора, водачи и създатели по целия свят. Името му е познато във всевъзможни обществени среди - духовно търсещи хора, подрастващи, домакини, създатели, бизнесмени, финансисти, хора на корпоративния бизнес. Голяма част от сполучливите съвременни писатели, водачи, мотиватори също са извървели стремглавото си нанагорнище към триумфа със препоръките на Нийл Доналд Уолш. Много от най-успешните предприемачи реализират с лекост задачите си, следвайки неговите правила за живота.

Философията му е основана на духовно знание, само че по този начин ловко интерпретирано и “преведено ” на наличен всекидневен език, та и най-големият песимист да откри своите отговори в него, без значение каква е наболялата му персонална тематика. Действително, отговорите които дава той, са всекидневно използвани в житейските обстановки и са същински справочник за повсеместен, сполучлив и благополучен живот.  В епохата в която “гурутата ” на щастието и триумфа извират от всеки ъгъл, Нийл участва мощно и непоклатимо със силата на персонално претърпяната умелост, на персоналния си път извел го до висините на персоналното благополучие и финансовото благоденствие. Той дава практични отговори на най-наболелите и безконечни въпроси, които всеки от нас си задава. Метафорично, или не, Уолш
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР