Изцяло запълнена ще бъде зала Арена Армеец за мача между

...
Изцяло запълнена ще бъде зала Арена Армеец за мача между
Коментари Харесай

Вижте цените за билетите за мача Пулев - Фюри в София

Изцяло запълнена ще бъде зала " Арена Армеец " за мача сред Кубрат Пулев и Хюи Фюри в края на октомври. Една от аргументите за това ще бъдат евтините билети, които ще бъдат пуснати в продажба за мача. Те ще бъдат на цена от 20 лв., написа Sportlive.bg.
Битката с британеца ще бъде първа за Кобрата след пауза от повече от година. За последно той се би в " Арена Армеец " на 28 април 2017 година против Кевин Джонсън.
Дилиън Уайт атакува Кобрата: Няма пари за сходен мач и ната боксова церемония в „ Арена Аремеец “, тази на 27-ми октомври ще бъде с доста по-ниски цени на билетите. Галата ще предложи общо осем мача, като с изключение на Кубрат, на кръга ще се качи и неговият брат Тервел “, разгласи промоутърът Ивайло Гоцев. Той съобщи, че братовчедът на Тайсън Фюри е удовлетворен от вероятността да се бие в София.
" За разлика от Уайт и Милър, Фюри, който има 21 победи и единствено една загуба – от Джоузеф Паркър, е изразил голямо предпочитание да пристигна в София за мач с Кубрат Пулев “, уточни Гоцев.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР