Изцяло в правомощията на президента е да разпусне парламента и

...
Изцяло в правомощията на президента е да разпусне парламента и
Коментари Харесай

Депутат от ПП: Не сме изненадани от провала на мандата

Изцяло в пълномощията на президента е да разпусне Народното събрание и да назначи дата за новите предварителни парламентарни избори, сподели Куленски

В " Продължаваме промяната " безусловно не са сюрпризирани от проваления трети мандат.

Това съобщи заместник-председателят на парламентарната група на " Продължаваме промяната " Петър Куленски пред публицисти в Народното събрание, откакто депутатите отхвърлиха законодателната стратегия на Българска социалистическа партия от дневния ред на Народното събрание.

По думите му Има Такъв Народ от месеци към този момент координирано гласоподава с ГЕРБ, Движение за права и свободи и " Възраждане ".

Когато започнахме ръководството, имахме съдружно съглашение и 79-те точки по програмата преповтарят съвсем напълно съдружното съглашение. Не мисля, че неналичието на документ, " законодателна стратегия " е бил в минус, доколкото съдружното съглашение изпълнявал тъкмо тази функционалност, уточни депутатът от Политическа партия.

Изцяло в пълномощията на президента е да разпусне Народното събрание и да назначи дата за новите предварителни парламентарни избори. Топката е в президентската институция - какъв брой и дали ще удължи живота на това Народно заседание, зависи от президента, сподели още Куленски.
ТЕМА преди 31 минути 827 преди 34 минути 846 преди 20 часа 5729
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР