Изцяло обновената обновената сграда на Втора районна Пожарна служба в

...
Изцяло обновената обновената сграда на Втора районна Пожарна служба в
Коментари Харесай

Откриха официално изцяло обновената сграда на Втора районна служба Пожарна безопасност в Аспарухово

Изцяло обновената обновената постройка на Втора районна Пожарна работа в Аспарухово беше открита публично. На събитието участваха министърът на вътрешните работи Младен Маринов, шефът на Главна дирекция „ Пожарна сигурност и отбрана на популацията “ Николай Николов, Областният шеф на Варна Стоян Пасев, кметът на регион Аспарухово и зам.-кметът Ивайло Маринов, шефът на Областна дирекция на Министерство на вътрешните работи Варна Даниел Пашов.

Беше отслужен водосвет за здраве и триумф във делата на пожарната сигурност от отец Добромир и отец Ясен от храм „ Цар Борис–Михаил “ Аспарухово.

Директорът Регионална Дирекция „ Пожарна сигурност и отбрана на популацията “ във Варна Тихомир Тотев благодари на Министерство на вътрешните работи, на регионалния шеф Стоян Пасев и на кмета на Община Варна Иван Портних за подобряването на изискванията на работа на чиновниците.

31 са постройките, които са сложени като цел да бъдат ремонтирани, до момента са актуализирани 25, останалите са в развой на дотъкмяване. Това разяснява министър Младен Маринов. Той пожела здраве и разцвет на пожарните служби във Варна.

Геновева Михайлова
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР