Изцяло новото поколение на легендата Jimny на Suzuki Motor Corporation получи

...
Изцяло новото поколение на легендата Jimny
на Suzuki Motor Corporation получи
Коментари Харесай

Новото Suzuki Jimny с награда Good Design Gold в Япония

Изцяло новото потомство на легендата Jimny на Suzuki Motor Corporation получи самопризнание за дизайна си, откакто беше несъмнено за носител на премията Good Design Gold Award 2018 на конкурса Good Design Award, проведен от японското министерство на стопанската система, търговията и индустрията.

От Suzuki разясняват, че премията, която марката получава за първи път, е изключително самопризнание, изключително като се има поради, че отличава най-добрите постижения във връзка с дизайна в класацията Good Design Best 100.

"В един световен авто пазар, изпълнен с голям брой артикули, Jimny постигна неоспорима и отличителна позиция ", разясняват от журито на конкурса Good Design Award. "Особено в тази най-нова версия на модела, изтънченият дизайн е осъществен, като в същото време са непокътнати мощните страни на предишните модели ".

Под капака на новото намира място новоразработен 1.5-литров бензинов двигател с оптималната мощ 102 к.с при 6000/мин и 130 Нм оптимален въртящ миг. Компактният всъдеход е оборудван с AllGrip Pro система за задвижване на четирите колела, която наследява и усъвършенства половинвековните обичаи на японците в разработката на 4WD коли.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР