Изцяло новият се отличава с компактен екстериор, просторен интериор и

...
Изцяло новият се отличава с компактен екстериор, просторен интериор и
Коментари Харесай

Hyundai BAYON - новият представител на SUV семейството на Hyundai

Изцяло новият се отличава с стилен екстериор, необятен интериор и дълъг лист от интелигентни функционалности за сигурност и съгласуваност, които го отличават в неговия сегмент.

С всичко това напълно новият BAYON се трансформира в същинско софтуерно украшение, правейки най-модерните функционалности за сигурност и съгласуваност налични за всички.

Остър и характерен дизайн

BAYON е най-нoвият представител на , отличаващо се със смели и привличащи вниманието пропорции и стилни графични характерности. Освен това, той има дизайнерската еднаквост на Hyundai Sensuous Sportiness , дефинирана от хармонията сред съразмерност, архитектура, жанр и технологии. Тази последна интерпретация на Sensuous Sportiness комбинира прочувствени полезности с новаторски решения.

Екстериорен дизайн

BAYON се характеризира с характерен външен дизайн, който го разграничава ясно от конкуренцията. Уникални дизайнерски решения, високотехнологични елементи и изчистен екстериор са част от характерностите на новия SUV модел на Hyundai .

Дизайнът с необятна решетка основава солидна стойка. Основните светлини от три елементи, съчетани с въздухозаборници, основават неповторим външен тип и архитектура. Погледнат начело, BAYON разполага с въздухозаборник, разпрострян се през цялата предница на автомобила, като дружно с издължените и тесни дневни LED светлини подчертават върху необятната стойка на автомобила.

Задната част на автомобила разполага със стоп светлини във формата на стрела, свързани с тънка алена линия. Разположени по този метод, светлинният автограф на BAYON усъвършенства образното усещане за широчина, правейки задната графика още по-забележителна.

Силната задница и образно удълженото задно стъкло предизвикват неповторим и експресивен дизайн на задната част, който се добавя от Full-LED светлини.

BAYON ще се предлага с алуминиеви джанти с размер до 17 " с присъщия дизайнерски език Sensuous Sportiness. Предлагат се общо девет екстериорни цвята, в това число извънреден Mangrove Green. За още по-голяма доза характерност, BAYON може да бъде поръчан и с двутонално купе Phantom Black.
 Снимка 537630
Източник:

Модерен цифров интериор

BAYON разполага с изчистен, необятен и добре осветлен интериор. Основният фокус е върху максимизирането на комфорта на пасажерите начело и откъм гърба и увеличението на багажното пространство. Интериорът се дефинира от добре познатите на Hyundai 10,25 " навигационна система и 10,25 " цифрово табло. Пасажерите на BAYON могат да се насладят на уютно амбиентно осветяване през нощта, което придава в допълнение висококачествено лъчение.

Внимателно подбраната неутрална гама от интериорни цветове и материали обезпечава оптималната съгласуемост с външната цветова гама. Концепцията за употребяваните цветове и тапицерии с дребни и фини акценти основава спокойна атмосфера, която разрешава на лидера да се концентрира.

Най-добрата в класа съгласуваност и първокачествен саунд

Изцяло новият BAYON предлага най-хубавата в своя клас съгласуваност с редица високотехнологични улеснения. Apple CarPlay и Android Auto, които в този момент се оферират безжично, дават опция на клиентите да трансферират функционалността на своите iOS и Android смарт телефони непосредствено в автомобила. За повече грациозност и образен комфорт на интериора, новият 10,25 " дигитален клъстер и централният сензорен екран 10,25 " са образно комбинирани.

Безжичното зареждане за мобилни телефони значи, че клиентите на BAYON към този момент няма потребност да употребяват кабел, с цел да заредят своите смарт телефони. Освен това, USB порт за зареждане е наличен за пасажери откъм гърба. За още повече автомобилни занимания, напълно новият BAYON разполага с първокласна аудио система Bose. Седем представители, в това число субуфер, са стратегически ситуирани в целия автомобил за висококачествено преживяване.

Най-пълният пакет за сигурност в сегмента

Изцяло новият BAYON предлага редица нови функционалности за сигурност. Една от тях е основаният на навигацията образован круиз надзор (NSCC), който употребява напълно новата навигационна система в BAYON , с цел да планува идните завои или прави на автомагистралите и поправя скоростта на автомобила за по-безопасно шофиране. Нововъведение в BAYON е и Intelligent Speed ​​Limit Assist (ISLA), която може да приспособява скоростта автоматизирано в резултат на разпознатите знаци по пътя. Асистентите са допълнени от Lane Follow Assist (LFA) - най-новата версия на асистента за поддържане на пътната лента. Когато всички системи са включени, Hyundai BAYON включва най-новия помощник за полуавтономно шофиране по автомагистрали Highway Driving Assistant (HDA) и по този метод дългите пътувания се трансформират в същинско наслаждение.

Освен системи за полуавтономно шофиране, новият Hyundai BAYON разполага и останалите системи за сигурност от Hyundai Smart Sence пакета: Blind-Spot Collision Avoidance System (BCA): Система за следене на мъртвата точка с функционалност за предварителна защита на конфликт. Forward Collision-Avoidance Assist (FCA): Автономна спешна спирачка с различаване на пешеходци/автомобили/велосипедисти и предварителна защита на конфликт в кръстовище. Асистентът за следене трафика зад автомобила (RCCA): Система за следене на трафика зад автомобила с функционалност за предварителна защита на конфликт. Parking Assist (PA): Система за автоматизирано паралелно/перпендикулярно паркиране.

Просто р и улеснение

Hyundai BAYON комбинира комфорта и пространството на SUV модел с гъвкавостта и разхода на гориво на автомобил от B-сегмента. Неговите компактни външни размери и необятен интериор значат, че клиентите могат да се насладят на най-хубавото и от двата свята: до момента в който компактните му размери и отличната видимост улесняват шофирането и паркирането, той също по този начин предлага присъщото за марката чувство за оптималната сигурност и успокоение, което клиентите чакат от всеки един SUV модел на Hyundai.

С багажник с размер 411 л, BAYON се откроява с огромното си пространство за предпазване, макар компактните си размери и се трансформира в пълностоен фамилен сателит, подготвен за всяко едно начинание.

С дължина 4180 мм, широчина 1775 мм и височина 1490 мм (или 1500 мм с 17-инчови джанти), размерите му го подреждат до по-големия SUV модел - KONA, и пред съперниците от B-SUV сегмента.
 Снимка 537631
Източник:

Нова серия мотори обезпечава нараснала успеваемост и продуктивност

Предлагайки два мотора с три разновидността на трансмисия, BAYON се грижи за потребностите на другите водачи и обезпечава още по-ефективно шофиране.

В гамата се предлага 1.0 T-GDi със 100 к.с. или 120 к.с. За първи път на този мотор може да се приложи 48-V Mild-Hybrid система, която способства за 3-4% понижаване на разхода на гориво и излъчванията на CO2. По отношение на трансмисията системата се предлага със седем-степенна трансмисия с двоен съединител (7DCT) или новоразработена шестстепенна умна ръчна трансмисия (iMT). iMT отделя мотора от трансмисията, откакто лидерът освободи газта, което разрешава на колата да влезе в режим на инерция и да спести гориво. 1,2-литров MPi 4-цилиндров се предлага и като базов мотор. Тази моторизация предлага мощ от 84 к.с. и пет-степенна ръчна скоростна кутия.
 Снимка 537629
Източник:
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР