Изцяло нови камери, които отново изстрелват iPhone на върха при

...
Изцяло нови камери, които отново изстрелват iPhone на върха при
Коментари Харесай

iPhone 11 и iPhone 11 Pro: Какво показа Apple на най-голямото си събитие за 2019?

Изцяло нови камери, които още веднъж изстрелват iPhone на върха при смарт телефон фотографията, нов процесор, който изпреварва с две обиколки всички съперници в Android света и нова, по-ниска цена. И батерия, която устоя още по-дълго. Така може да бъде систематизиран новият iPhone 11, директен правоприемник на iPhone XR, показан довечера в Купертино, Калифорния.

Apple сподели още и наследниците на XS и XS Max - 11 Pro и 11 Pro Max, нов Apple Watch, нов iPad и услуга за сериали и игри.

Ето какво би трябвало да знаете:

iPhone 11

iPhone XR се трансформира не просто в най-продавания iPhone, само че и в най-продавания смарт телефон въобще през последната година. С новия iPhone 11 Apple усъвършенства модела доста, като в това време понижава цената с $50 до $699. Което значи, че можем да чакаме модела в България с над 100 лв. по-ниска цена.

От представянето на новото потомство iPhone, Apple ясно съобщи, че ще разчита от ден на ден и повече на най-достъпния си модел в композиция с услуги.

Най-голямото обновяване на iPhone 11 е в камерата. Моделът получава още един датчик - ултраширок, който обгръща 120 градуса, което разрешава да заснемем доста повече, изключително в тесни пространства. Основната камера също е напълно нова с бленда от f/1,6, основана за снимане при ниска осветеност. Apple няма да разчита единствено на хардуер, като вкарва и специфичен Night Mode за iPhone 11, който към този момент видяхме в моделите на някои съперници. Показаните на сцената резултати изглеждаха изключително впечатляващи.

Предната камера също е нова, като резолюцията ѝ се усилва до 12MP и получава опция за 4K видео с 60 фрагмента в секунда - нещо, което множеството съперници не оферират и за задната камера. Тя ще има и режим за slow motion видео. Говорейки за камерите, би трябвало да отбележим, че и двете камери ще имат оптична стабилизация.

Именно при видеото е и най-голямото софтуерно достижение на Apple. iPhone 11 (както и двата Pro модела) ще могат да минават безпрепятствено сред камерите по време на снимане на видео, създавайки опция за невиждани до момента видеа, снимани на смарт телефон. Реализацията на нещо такова изисква голяма изчислителна мощност, която iPhone 11 има.

На сцената бе показано, че даже процесорът на към този момент остарелия iPhone XR изпреварва всички съперници от света на Android - Samsung Galaxy Note+, Huawei P30 Pro, Pixel 3 и други. Новият модел ще бъде екипиран със последващо потомство A13 Bionic, който ще бъде още по-мощен. Традиционно, Apple не оповестиха числа, само че чакаме да ги научим напълно скоро. Благодарение на по-високата му успеваемост, батерията ще устоя с час повече от предходния модел.

iPhone 11 резервира 6,1-инчовият си LCD екран и познатия от предходната година дизайн на предната част на телефона. Технологията за лицево различаване с най-голяма акуратност и сигурност в промишлеността Face ID към този момент навлиза в третото си потомство и е доста по-бърза.

Моделът ще се предлага в шест цвята: черно, бяло, лилаво, жълто, зелено и алено. Той резервира познатите от миналогодишния модел екстри като безжично зареждане, отбрана от вода и прахуляк и други. Поръчките стартират от петък, а доставките - на 20 септември. Все още обаче не е ясно дали тези дати важат за България.

iPhone 11 и iPhone 11 Pro

Apple сподели и наследниците на iPhone XS и XS Max. За първи път в историята си iPhone ще носи и добавката Pro - главно с помощта на мощните камери. При тези два модела датчиците ще бъдат три, като с изключение на естествен и ултраширок, те имат и телефото подобен с двойно оптично приближение. Обновлението и тук не е единствено хардуерно: Apple сподели системата си Deep Fusion, която ще придвижи фотографията при ниска осветеност на радикално друго равнище. Тя ще снима 9 фотоси едновременно, гарантирайки великолено равнище на детайла, ясни и ярки цветове и никакъв звук.
 Снимка 442174
Източник:

В новите модели компанията влага и опцията освен за приближение на картината, само че и на звука - екстра, която видяхме за първи път преди единствено няколко седмици в Samsung Galaxy Note 10+.

iPhone 11 и iPhone 11 Pro също идват с процесора A13 Bionic, като тук Apple дават обещание 4 и 5 часа надлежно по-дълъг живот на батерията, посредством и на нарасналата с 15 % енергийна успеваемост на чипа. В комплекта ще има и бързо зарядно.

Дисплеите са OLED с размер 5,8 и 6,5 ична, като оптималната бляскавост към този момент доближава цели 1 200 нита.

Цените им ще бъдат $999 и $1 099, колкото костваха и моделите предходната година.

Очаквайте още елементи за Apple Watch, iPad и други!
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР