Изцяло нова детска площадка откриха днес кметът на Димитровград Иво

...
Изцяло нова детска площадка откриха днес кметът на Димитровград Иво
Коментари Харесай

Нова детска площадка с дарение от Екопак откри кметът на Димитровград

Изцяло нова детска площадка откриха през днешния ден кметът на Димитровград Иво Димов и изпълнителният шеф на „ Екопак България ” Тодор Бургуджиев. Събитието се организира в Световния ден на околната среда и събра десетки деца и техните родители, пристигнали да се радват на новата облага, която се намира на бул. ”Трети март ”, зад бл. 4 и 6.
Това е третата сходна взаимна площадка, която организацията за оползотворяване на боклуци от опаковки построява в Димитровград взаимно с общината. Комбинираните детски уреди във формата на цитадела, люлки, въртележка, клатушки и провокативни форми за катерене на стойност 22 000 лева са дарени от „ Екопак ”. Община Димитровград влага близо 100 000 лева в ремонта на цялостното облагородяването на терена. Поставена е ударопоглъщаща настилка, нови пейки, кошчета, чешма и построени нови алеи.
„ Това е третата ни взаимно построена детска площадка в Димитровград, с която ще продължим нашето взаимно и ползотворно съдействие ”, сподели Тодор Бургуджиев. Иво Димов показа, че помни площадката от детството си и се радва, че я вижда цялостна с деца. „ Успяхме да превърнем това място в красиво и привлекателно, само че апелът ми към всички е да го пазим ”, добави кметът на Димитровград.

Изпълнение на тематични песнички от децата от детските градини „ Слънце ” и „ Звънче ” трансфораха събитието в същински празник. Накрая всички деца бяха зарадвани от кмета и изпълнителния шеф на компанията с детски книжки.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР