Изцяло електрическото Audi e-tron отбеляза световната си премиера Сан Франциско и постави

...
Изцяло електрическото Audi e-tron отбеляза
световната си премиера Сан Франциско и
постави
Коментари Харесай

Електрическото Audi e-tron с цена, но без официални данни за Европа

Изцяло електрическото Audi e-tron отбеляза световната си премиера Сан Франциско и постави началото на нова глава в историята на марката, в която ще бъдат включени общо 12 нови “страници ” с изцяло електрически задвижващи системи до 2025 година.

Информацията за европейската версия на електромобила Audi e-tron е много нищожна, като от компанията анонсират, че задвижването на четирите колела се осъществява чрез два електромотора, а самата задвижваща система идва с пионерна функционалност за регенериране на спирачната сила и на тази при придвижване по инерция.

На борда на Audi e-tron ще могат да бъдат открити познатите за марката качество на изработката и материали, а клиентите ще могат да разчитат на добавени функционалности под формата на навигация до най-близката зарядна станция, автоматизирано таксуване при зареждане, интернет съгласуваност, специален еко режим с функционалност за обучение на лидера, адаптивен круз-контрол и други.

Друга доказана от Audi информация за e-tron е стартовата цена на електрическия автомобил за Германия- 79 900 евро , както и началото на първичните доставки- в края на тази година.

В надалеч по-сериозни детайлности навлизат от американското поделение на Audi. На територията на Съединени американски щати, където първите доставки ще бъдат осъществени в средата на идната година, петместният e-tron ще се предлага в три съществени равнища на оборудване- Premium Plus на цена от 74 800 долара , Prestige против 81 800 $ и First Edition за 86 700 евро.

Отново с помощта на американската медийна работа на Audi научаваме, че Audi e-tron ще бъде в положение да се форсира от 0 до 96 км/ч за 5.5 секунди и да развие максимална скорост на придвижване от 200 км/ч .

Audi e-tron ще разполага с офроуд режим, при избор на който отстоянието на електромобила от пътя ще се усилва с 35 мм.

Батерията на Audi e-tron, което ще се произвежда в Брюксел, е потенциал от 95 kWh и е интегрирана под подовото пространство, като е с размери 2.28 метра дължина, 1.63 метра широчина и 34 сантиметра височина.

Както от европейското, по този начин и от американското поделение на Audi не коментират съответни данни по отношение на автономността на e-tron.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР