Изцяло електрическият Nissan Townstar ще бъде пуснат на пазара в

...
Изцяло електрическият Nissan Townstar ще бъде пуснат на пазара в
Коментари Харесай

Nissan Townstar електрически от лятото

Изцяло електрическият Nissan Townstar ще бъде пуснат на пазара в средата на годината. С Townstar Nissan желае да се включи в конкурентния пазар на леки търговски транспортни средства. Според производителя петместният автомобил предлага най-хубавото място за краката, раменете и лактите. Вратите на водача и пасажера могат да се отварят до съвсем 90 градуса, практичните плъзгащи се порти разрешават елементарен достъп до задните седалки.

Обемът на багажното поделение може да се усили от 775 литра до 3500 литра. Има и отделения за предпазване на малък багаж с общ размер от 49,5 литра в региона на предните и задните седалки. По-дебелите стъкла на прозорците и усъвършенствана изолираност дейно потискат шума при придвижване, а двузоновата автоматизирана климатична система обезпечава приятни температури.

„ Новият Townstar акцентира нашия ангажимент както към бизнеса, по този начин и към частните клиенти, като им оказва помощ дейно да се оправят с провокациите на ежедневния бизнес и персонален живот “ - сподели Емануел Серазин, шеф LCV и корпоративни продажби в Nissan Europe - „ Щастливи сме, че можем да предложим на нашите клиенти необятна гама от артикули с новия Townstar. “

В изцяло електрическата версия електродвигателят обезпечава мощ от 90 кВт (122 к.с.), развива от нула 245 Нм въртящ миг и при батерия от 45 кВтч, предлага пробег до 300 километра (според WLTP). С напълно електрическия Townstar Nissan вкарва за първи път CCS технология за зареждане, с която колата може да се зарежда с потенциал на зареждане до 80 кВт на станции за бързо зареждане с непрекъснат ток. Townstar има бордово зарядно устройство с мощ 11 или 22 квт за зареждане на изменчив ток.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР