Изцяло британският супер сблъсък в тежка категория между Даниел Дюбоа

...
Изцяло британският супер сблъсък в тежка категория между Даниел Дюбоа
Коментари Харесай

Обявиха датата за Даниел Дюбоа – Джо Джойс

Изцяло английският супер конфликт в тежка категория сред Даниел Дюбоа (14-0) и Джо Джойс (10-0) бе официализиран по-рано през днешния ден.

Двамата колоси от Лондон ще се изправят един против различен на 11-ти април в „ O2 Arena “ в британската столица. Подобен дуел сигурно ще прикове вниманието на международния бокс, тъй като с изключение на нулите в графата загуби, са заложени и няколко пояса.

Титлите в тежка категория на Англия и на Британската общественост ще отидат към кръста на спечелилия.

През 2019 година двамата още веднъж трябваше да се изправят един против различен, само че дуелът по този начин и не се състоя, макар че бе гласуван и публично подреден от Британската Боксова Федерация.

Джойс трябваше да се бие за европейската купа в тежка категория, само че мачът му с Марко Хук пропадна. За последно той бе на кръга през лятото, когато победи Брайън Дженингс посредством единомислещо решение, грабвайки златния пояс на WBA.

Дюбоа, който е считан от мнозина за бъдещето на тежката дивизия, е сребърен първенец на WBC и международен на WBO в тежка категория. „ Динамита “ изпрати феноменална 2019 година, постигайки 5 победи с 5 нокаута.

boec.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР