Изтребители на израелските въоръжени сили са нарушавали въздушното пространство на

...
Изтребители на израелските въоръжени сили са нарушавали въздушното пространство на
Коментари Харесай

Израелски изтребители са навлизали във въздушното пространство на Иран?


" Изтребители на израелските въоръжени сили са нарушавали въздушното пространство на Иран ", съобщи медията от еврейската страна нюзру, като се базира на излизащия на арабски в Лондон вестник " Илаф ".

Според " Илаф " през миналите два месеца бойните самолети на няколко пъти са влезнали в небето на Ислямската република от Червено море. " Изтребителите са съумели да прелетят незабелязани от иранските и съветските радари ", написа още вестникът.

Нюзру означи, че данните на вестника не са били доказани от други източници.

" Илаф " добави, че Израел и Съединени американски щати са провели военни маневри на фона на следващите договаряния сред Иран, от една страна, и Съединени американски щати, Франция, Англия, Русия, Китай и Германия, от друга, за иранската нуклеарна стратегия. Проектът за съглашението не устройва Израел ", добави вестникът, представен от нюзру.

Според медийната информация Англия, Франция и Германия са подготвени да стартират да купуват течни горива от Ислямската република. Като в подмяна Иран ще забави нуклеарната си стратегия.

Днес служебният министър председател на еврейската страна Яир Лапид съобщи: Ако това съглашение бъде реализирано, Техеран получи пари, с цел да финансира тероризма.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР