Изтощената Кейти Прайс качи някои празнични спомени, докато се подготвя

...
Изтощената Кейти Прайс качи някои празнични спомени, докато се подготвя
Коментари Харесай

Кейти Прайс споделя сладки семейни спомени, докато описва огромната промяна за Коледа

Изтощената Кейти Прайс качи някои празнични мемоари, до момента в който се приготвя за една доста друга Коледа тази година.

Майката на- този път наподобява, че пет са без Джуниър и Принцеса, братята и сестрите към този момент са били видени да танцуват с татко си Питър Андре в неговата зала в Съри. Кейти се върна късно нощес, откакто се прибра у дома от Ливърпул, където играе в панто.

В ролята на Нечестивата самодива Карабос в продукцията на Спящата хубавица, тя става рано в деня на бокса, с цел да се върне назад в Мърсисайд от южното крайбрежие - по тази причина е решен да има спокоен дом. Тази година Кейти не готви и вместо това ще почерпи фамилията с пестник за храна за у дома.

След като се прибра вкъщи на Бъдни вечер, тя отиде в Instagram, с цел да качи няколко фамилни фотоси. Първият беше от миналогодишното празненство, когато към нея бяха най-големите й три и майка Ейми. След това тя добави още едно от времето, когато децата й бяха доста по-малки преди трето от акаунта на нейния подкаст, маркирай...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР