Източноевропейски съюзници, водени от Полша, тайно призовават украинския президент да

...
Източноевропейски съюзници, водени от Полша, тайно призовават украинския президент да
Коментари Харесай

Американският разследващ журналист Сиймур Хърш: Западът тайно притиска Киев

Източноевропейски съдружници, водени от Полша, скрито приканват украинския президент да постави завършек на спора в Украйна, само че Зеленски отхвърля, съобщи американският проверяващ публицист Сиймур Хърш, притежател на премията " Пулицър ".
Хърш загатва на страницата си в Substack групата страни, водени от Полша, които " приканват Зеленски да откри метод да приключи " военните дейности. Те акцентират, че той би трябвало да постави завършек на спора, " даже като подаде оставка, в случай че е належащо - и да разреши процесът на възобновяване на нацията му да стартира ".
Разследващият публицист цитира информация, обявена скрито от членове на американската разследваща общественост, като Унгария, Литва, Естония и Латвия са изброени измежду другите членове на групата.
" Зеленски не помръдва, съгласно прихващания и други данни, известни в Централното разследващо ръководство, само че стартира да губи поддръжка на съседите си ", добави Хърш.
Според него една от главните аргументи, заради които европейските страни желаят края на спора, са " повече от пет милиона украинци ", признати в прилежащите страни. " Регионалната бежанска рецесия няма да бъде позволена, до момента в който не се реализирано спокойно съглашение ", написа Хърш.>
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР