Източният сектор на Римския стадион - едно от най-внушителните древни

...
Източният сектор на Римския стадион - едно от най-внушителните древни
Коментари Харесай

Отвориха още една част от уникален имот

Източният бранш на Римския стадион - едно от най-внушителните антични уреди в Пловдив към този момент е отворен за гости. " Радвам се, че това съществено оборудване с 240 метра дължина, към този момент е налично за посетителите. Една от значимите ни задания е да демонстрираме археологията както на съгражданите ни, по този начин и на туристите в Пловдив. Успех и още веднъж желая да благодаря на притежателите, на постройката, че дадоха опция да бъде експониран и отворен ", сподели кметът Здравко Димитров по време на формалното разкриване.

Това е още една крачка към възобновяване на туризма в Пловдив, посетителите ще добият по-ясна визия за размера на Римския стадион. " Освен с самостоятелен билет, обектът ще може да се посещава и с смесен. Пространството е извънредно забавно и дава опция да се организират камерни концерти и изложения. Посетителите ще могат да видят с изключение на внушителната естрада със сводове, водни колектори и шлюзове, сподели заместник-кметът на Пловдив Пламен Панов, представен от Trafficnews.

Днес Източният бранш на Римския стадион може да бъде забелязан гратис, а от на следващия ден – 28 септември против билет от 5 лева Стопанин на обекта е Старинен Пловдив.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР