Източници разкриха нова следа в мистериозното изчезване на военнослужещата от

...
Източници разкриха нова следа в мистериозното изчезване на военнослужещата от
Коментари Харесай

Заплита се историята с мистериозното изчезване на хубавицата в Карлово

Източници разкриха нова диря в мистериозното изгубване на военнослужещата от карловската бригада Десислава Стоянова. Нотдавна 40-годишната дама под пагон е теглила огромен заем. Нейна другарка и колежка е станала гарант на заема. Не е ясно за какво са били нужни толкоз пари на Стоянова.  Твърденията на проверяващи, че вратата на дамата е била отключена, са спорни, защото други източници на " Блиц " настояват, че когато е бил подаден сигналът през предишния петък, жилището на дамата е било отключено от представители на военна полиция. Друга версия от следствието пък гласи, че домът на военнослужещата е бил отворен.

Противоречиви са и изказванията по кое време тъкмо е изчезнала тя. Според едни никой не я е виждал от предишния вторник (27.11.2018 г.). Сигналът, че Десислава е изчезнала обаче е от предишния петък. Деца, които са играели пред блока, пък са споделили, че са я видели в събота да се прибира в жилището си. До момента няма никаква диря и не се знае къде е хубавицата. Тя е била оплетена в многочислено любовни връзки. Това, че е излязла и е оставила телефона в дома си и това, че е поддържала по едно и също време връзка с доста мъже, подухва асоциации, че приказваме за нещо персонално, което се е е случило с Десислава, разясниха проверяващи.

Едната от версиите е, че тя може да е излязла, оставяйки телефона си, с цел да не я проследят, а другата версия е, че някой й се е обадил, извел я е на открито за малко и случайно й се е случило нещо. Вчера проверяващи разясниха, че нямат съображение да считат, че дамата към този момент не е жива, макар че в Карлово интензивно се носи слух, че е убита. Периметърът на деяние на ченгетата се разгръща върху цялата страна. Денонощно се работи за издирването на военнослужещата. Пред репортера ни локални хора споделиха, че са били викани на разпит предишния ден и през вчерашния ден над 30-40 души.

Сред тях имало и такива, които не са я познавали, само че са били другари с нея в обществената мрежа. До момента нито ухажор, нито другар, нито родственик, нито сътрудник е дал някаква ясна устременост къде може да е Десислава Стоянова. Нашите източници разкриха още, че част от приятелите й са били потресени, откакто са разбрали за двойствения живот, който е водела, защото нормално се прибирала в дома си сама, демонстрирала непретенциозно и съзнателно държание и никой не е подозирал, че тя върти толкоз доста мъже по едно и също време. Може би там е разковничето на историята, споделиха още нашите източници.
Източник: blagoevgrad24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР