Източник: www.opel.bg Новият Opel Insignia бе избран за “Лек автомобил на

...
Източник: www.opel.bg Новият Opel Insignia бе избран за “Лек
автомобил на
Коментари Харесай

Opel Insignia е избран за “Лек автомобил на годината 2018” в България

Източник: www.opel.bg

Новият Opel Insignia бе определен за “Лек автомобил на годината 2018 ” за България и стана притежател на премията в най-популярния клас - този на леките автомобили. Жури формирано от 33 автомобилни публицисти от Прес Авто Клуб България отличи новата Insignia с общо 119,5 точки против 117,5 за Ford Fiesta и 96 точки за BMW 5-та серия. Новата Insignia бе излъчена за победител от пет финалиста в състезанието, като първичните претенденти бяха повече от 20 нови модела коли.

Наградата “Лек автомобил на годината 2018 ” бе връчена на Люба Ганчева, PR мениджър на Opel България от комисар Бойко Рановски, шеф „ Пътна полиция “ по време на специфична за задачата гала на 18-ти януари в Ринг Мол. Комисар Рановски определеи категорията на леките автомобили като най-масова. Той приветства състезанието за неговия принос в популяризирането на новите коли, като означи, че увеличението на техния дял би спомогнал доста за подобряването на пътната конюнктура в страната. Истинско доказателство за това е спечелилият Opel Insignia със своята широкомащабна идея за сигурност, включваща даже автоматизирано аварийно спиране при различаване на пешеходци.

Както първото потомство Insignia впечатли журито на състезанието за 2010-та година, по този начин и второто потомство на флагмана на Opel беше изключително високо оценено заради изящния си дизайн, просторния си и комфортен интериор, най-широката в класа гама от интелигентни технологии – от авангардните матрични светлини Opel IntelliLux LED® и високотехнологичната система за задвижване на четирите колела с torque vectoring до свръхмодерните системи за асистенция на лидера и прецизния head-up екран. Новата Insignia се предлага и с типичната за Opel първокласна съгласуваност с интеграция на смарт телефон, както и персоналния „ ангел хранител “ OnStar. Като цяло, новата Insignia впечатлява с високи динамични качества в завой и точност на ръководството, повече пространство и изключително добро съответствие сред предлаганите качества и цената. Всичко това я превръща в предизвикателство и противник на значително по-скъпи модели на премиум марки.

Наградата „ Автомобил на годината ” за България е учредена през 1997 година. Tазгодишната победа усилва броя на отличията за Opel в този конкурс на общо шест. Opel Zafira беше първият автомобил на марката, който завоюва влиятелната титла през 2001 година. Две години по-късно с най-голямата автомобилна премия в България бе отличена Vectra C, а първенецът по гъвкавост Opel Meriva бе приет за „ Ван на годината 2004 “. През последните години Opel успя да се изкачи на върха с първото поколение на модела Insignia, който стана „ Автомобил на годината 2010 “, а Ampera получи званието „ Еко автомобил на годината “ за 2013-та.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР