Източник твърди, че съобщеното преместване на Майк и Зара Тиндал

...
Източник твърди, че съобщеното преместване на Майк и Зара Тиндал
Коментари Харесай

Крал Чарлз „умолявал“ Майк и Зара Тиндал да не се местят в чужбина, променяйки живота им

Източник твърди, че обявеното пренасяне на Майк и Зара Тиндал в Австралия може да не е непрекъснато, което ще пристигна като голямо облекчение за Крал Чарлз.

Двойката се срещна в Австралия през 2003 година и двамата са известни като огромни почитатели на пътуването Down Under, което докара до спекулации за известно време, че могат да се реалокират там вечно.

Въпреки това, Кралският вътрешен човек в този момент сподели, че Tindall вместо това възнамеряват да разделят времето си сред Австралия и Обединеното кралство, вместо да се реалокират вечно в Южното полукълбо.

„ Майк и Зара си играеха с концепцията да се реалокират в Австралия за известно време, само че най-сетне стигнаха до решението, че не би било вярно да изкореняват фамилията си в този миг “, сподели източникът.

„ Въпреки това, има проекти фамилията да прекарва повече време в Австралия през идващите години, което включва както зимни, по този начин и летни ваканции в чужбина с децата “, споделиха те пред Express. изрази желанието си да...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР