Собственик на кафене в Ню Йорк, обвинен в сексуално насилие, тормоз на азиатски служители

...
[Източник]Собственикът на популярния пазар Мари Айфел на остров Шелтър, Ню
Коментари Харесай

[Източник]

Собственикът на популярния пазар Мари Айфел на остров Шелтър, Ню Йорк, е изправен пред съдебен процес, заведен от осем работници, включително шест жени и двама мъже, които са граждани на Тайланд, Малайзия, Еквадор и Колумбия.

Предполагаем тормоз от страна на Айфел: Ищците, които са работили сезонно за Мари Айфел в продължение на четири месеца през 2021 г. и 2022 г., твърдят от Айфел. Те обвиниха Айфел в рутинно неподходящо поведение, включително пляскане на служители по задните части, опипване на гърдите на служителите, задушаване на служители и правене на сексуални и дискриминационни коментари за тяхната раса. Документът също така твърди, че Айфел е целувал служители, задържал е бакшишите, оставени на работниците, и е наранил физически един работник, като е наранил ръката му.

„Мари се държеше така, сякаш вярваше, че такова грубо поведение е смешно“, се твърди в делото.

Липса на действие от страна на InterExchange: Служителите също съдят базираната в Ню Йорк компания InterExchange, която спонсорира работните им визи в САЩ. Те твърдят, че InterExchange не е предприела действия по техните твърдения за злоупотреба. Работниците трябва да са платили такси, за да осигурят достъп до визовата програма J-1 и да получат жилище, осигурено от Eiffel с обещанието да получат „изживяване веднъж в живота“ в САЩ, но вместо това са били подложени на „ кошмар.”

Още от NextShark: Чикагската полиция разкрива подробности за заподозрени в насилствен грабеж на възрастен азиатец във влака на Червената линия

Отговорът на Айфел: Айфел, която управлява допълнителни магазини в Грийнпорт и Монтоук, отхвърли всички обвинения и заяви, че все още не й е връчено съдебното дело, според .

„Никога не съм малтретирала никого сексуално“, каза тя според съобщенията. „Никога не правя това.“

Айфел предположи, че делото може да се корени в спор с недоволен служител, за когото тя твърди, че я е откраднал.

Още от NextShark: Китайският американски физик, пилотът от Втората световна война Маги Джи ще бъде въведен в Залата на славата на Калифорния

Пазарът Мари Айфел се намира на док предно местоположение на северния фериботен път на Shelter Island. Съобщава се, че е популярна дестинация за местните жители, туристи и знаменитости, като актьорите Брадли Купър, Ан Хатауей и Джесика Частейн са го посетили.

Харесва ли ви това съдържание? Прочетете повече от NextShark!

Мъж от Бронкс е арестуван за престъпление от омраза срещу азиатска жена

COVID-19 не е биологично оръжие, казва американският Intel

Вижте коментарите
Източник: yahoo.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР