Източник: Shutterstock Всички обичаме да похапваме. Когато сме всички заедно

...
Източник: Shutterstock Всички обичаме да похапваме. Когато сме всички заедно
Коментари Харесай

Яж, движи се и обичай

Източник: Shutterstock

Всички обичаме да похапваме. Когато сме всички дружно – честваме или просто споделяме хубави моменти с обичаните ни хора, трапезата е отрупана и постоянно се изкушаваме да прекалим. Ето някои скъпи препоръки по какъв начин да се насладим на всяка хапка без скрупули и без киселини в стомаха.

Повече вода
Чаша вода преди хранене ще ви защищити от поемането на по-голямо количество храна. Редовната консумация на вода през целия ден доста ще намали апетита ви. Това ще ускори метаболизма и ще ви помогне да се почувствате по-свежи и по-леки.

Лимонът – вашият добър другар
Знаете ли че, лимоните са натурален диуретик, с помощта на което работят като отличен месия от насъбраните в организма отрови . Чаша вода с лимон и малко джинджифил, заран на гладно ще приготви организма ви за великодушната празнична софра.

Движете се повече
Не пропускайте тренировките сред празниците. Динамиката и дейната физическата активност ви защищават от редица болести, укрепват метаболизма и ви зареждат с въодушевление. Физическите извършения могат да ни предпазят от преяждане. Ако въпреки всичко прекалим с яденето една къса разходка, на чист въздух, на разположение с обичания човек може да направи чудеса.

Свързани публикации.. Кои храни ще ни заредят с сила в празничните дни? 0 Кои храни водят до отичане на корема? 0 Как храната въздейства на настроението ни след 30-те? 0

Магията на чая
Ментовият чай е едно от най-ефикасните способи за справяне с неприятната болежка в стомаха, обвързвана с тежестта след преяждане и киселините. Ментата подкрепя процеса на храносмилането и усъвършенства метаболизма.

Един от най-сигурните способи да се оправим с преяждането и киселините в стомаха по време на празници и фамилни събирания е да се доверим на Controloc Control.

Controloc Control ще успокои стомаха и ще възвърне стремежи комфорт. Бързо, елементарно и несъмнено.
Източник: puls.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР