Източник: Прототипите на първия Sports Activity Vehicle в луксозния сегмент доказват

...
Източник: Прототипите на първия Sports Activity Vehicle в
луксозния сегмент доказват
Коментари Харесай

Новото BMW X7 преминава изпитания в екстремни условия

Източник:

Прототипите на първия Sports Activity Vehicle в луксозния сегмент потвърждават своите всестранни качества в проби от Полярния кръг, през пустините и по магистралите.

Sports Activity Vehicle се насочва към луксозния сегмент. И по своя път то преодолява истински маратон от тежки проби. В рамките на всеобхватната и разнообразна програма от тествания маскираните прототипи на новото BMW X7 преодоляват взискателни направления по целия свят. Разнообразни зимни проби на сняг и лед близо до Полярния кръг са последвани от дълги пътувания през пустинните и каменисти трасета под слънцето на Южна Африка. Стресиращият Stop-and-Go трафик в джунглата на огромния град се сменя с динамичните натоварващи тествания по междуградски пътища и автомагистралите. Екстремните провокации и широкият набор от метеорологични и пътни условия в границите на изпитанията на динамичността на управлението гарантират, че първият BMW X модел в луксозния сегмент постоянно ще може да осигури безупречни характерности на пътя.

С впечатляващо наличие, изключително разточителното предложение на място в интериора, висококачествените технологии на задвижването и окачването, както и извънредните детайли на оборудването BMW X7 символизира най-новата интерпретация на първокласната наслада от шофирането в стила на премиум марката от Мюнхен. При това присъщата за един Sports Activity Vehicle композиция сред уверени офроуд благоприятни условия и ненадмината динамика на ръководството на пътя е пренесена в още един автомобилен сегмент. С идното в края на 2018 година показване на най-новия и в същото време максимален BMW X модел Bayerische Motoren Werke не престават своята актуална моделна атака в първокласния клас с поредната въодушевяваща автомобилна концепция.

Прототипите на новото BMW X7 са произведени в завода на BMW в Спартанбърг. В този център на подготвеност за BMW X в Южна Каролина, Съединени американски щати, ще бъдат сглобявани и серийните модели. Въпреки впечатляващата си дегизировка даже и при предсерийните модели се разпознават както внушителните размери, по този начин и изчистените и в това време хармонични пропорции на новото BMW X7.

При новото BMW X7 луксът, гъвкавостта и спортният дух са съчетани в едно уникално единение. Досегашните тестове по безапелационен метод потвърждават превъзходните динамични характеристики и преживяване от шофирането във висококачествена атмосфера на интериора както при неприятни метеорологични условия, така и при придвижване по най-различни терени. В центъра за зимни проби в Арйеплог, Швеция, при тествания в държави с парещ климат, както и при шофирането във всекидневния трафик около Спартанбърг прототипите на новото BMW X7 вече имаха задоволително благоприятни условия да впечатлят с модерния си разкош и уверената си еластичност.

Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР