Източник: nova.bg, Видео: Нова, Vbox7.comДиректорът на МБАЛ-Сливен разцкри подробности около

...
Източник: nova.bg, Видео: Нова, Vbox7.comДиректорът на МБАЛ-Сливен разцкри подробности около
Коментари Харесай

Миг преди да бъде вкаран в камерата на моргата в Сливен обявеният за мъртъв Руси мръднал ръка и очи

Източник: nova.bg, Видео: Нова, Vbox7.com

Директорът на МБАЛ-Сливен разцкри детайлности към случая с " възкръсналия " мъж.

Както писахме, мъж, разгласен за мъртъв, се оказа жив. Необичайната обстановка се разиграва в Сливен. След сигнал, че нямало връзка със 72-годишния човек, полиция идва на адреса му. Униформените разрушават вратата на дома му и вътре открили безжизненото му тяло.

Мъж, разгласен за мъртъв, „ възкръсна ”

Обявяват го за мъртъв и оформят документи. След като родственици се обаждат в траурна агенция, от там стартират да приготвят заравяне. Скоро обаче откриват, че мъжът в действителност е жив.

„ Понякога в действителност мъчно се открива гибелта. Има пациенти, които по разнообразни аргументи могат да забавят доста дишането - съвсем да не се чува сърдечна активност, само че не мога да кажа какво се е случило в съответната обстановка ”, твърди шефът на МБАЛ-Сливен доктор Василслав Петров.

От траурната организация описват, че околните на Руси дошли с публикуван смъртен акт и помолили до адреса да бъде изпратен екип, който да вземе покойника.

„ Преди той да бъде подложен в специфична камера, сътрудниците виждат, че нещо не е наред. Той мърда ръката и очите си. Колегите намират пулс и откриват, че индивидът има витални функционалности ”, описват от траурната организация.
--> --> --> -->
КоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди Напиши коментарИме:Коментар:
Последни вести


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР