Източник: ЛамятаОвен В семейството на Овните почти всичко днес ще

...
Източник: ЛамятаОвен В семейството на Овните почти всичко днес ще
Коментари Харесай

Вашият хороскоп за днес! Денят обещава да стане приятен, но само за три зодии

Източник: Ламята

Овен
В фамилията на Овните съвсем всичко през днешния ден ще бъде хубаво. Това може да Ви наведе на съмнения, че нещо не е по този начин, както би трябвало, и от Вас се пробват нещо да скрият. Не давайте думата на своята подозрителност - всичко единствено Ви се коства. И в случай че не Ви се коства, по-добре е да се възползвате от момента и да дадете опция на душата си, да си отдъхва, до момента в който и се желае.

Телец

Бъдете подготвени за професионални компликации. Идеята, която Ви наподобява изключителна и блестяща, няма да срещне поддръжка у сътрудниците и сътрудниците. Освен това, някои смелите решения и нововъведения може да Ви донесат известност на „ чешит ”, на който не би трябвало да се има вяра, когато става въпрос за фактически съществени неща. Денят е толкоз неприятен за работа, колкото е добър за отмора и разнородни развлечения. Ще имате доста благоприятни условия да прекарате прелестно времето си. Не се отхвърляйте от покана за спектакъл, кино или концерт.
 

Близнаци

Вече сте на 100 % подготвени да осъществите намисленото, а ентусиазмът може да се съобщи и на Вашите другари. Възможно е, те да почнат да вършат нещо сходно на това, което сте възнамерявали, или да Ви попитат може ли да последват Вашия образец. Ако може да преразгледате проектите си и да се пренастроите на екипна работа, би било доста добре. Какво може да е по-добро от нов метод на деяние в компанията на остарели другари?...
 

Рак

През този ден звездите ще бъдат на Ваша страна, а това значи, че шанса ще Ви се усмихне и всяко Ваше предпочитание обезателно ще се извърши. Само че си пожелайте нещо фактически радостно, блестящо и изумително, с цел да не се постанова след това да съжалявате за изпуснатите благоприятни условия. Това се отнася и за персоналния Ви живот.
 

Лъв

Днес връзките с обичания Ви човек ненадейно ще се променят в по-добра посока. И то толокова неочкавано, че непрестанно ще търсите някакъв трик в ставащото, и няма да сте в положение да повярвате в своето благополучие. Все отново звездите Ви поучават да не губите скъпо време в безполезни размишления, а да се хвърлите в прелестните прекарвания с главата надолу.
 

Дева

Денят ще бъде много сполучлив, в случай че не се страхувате да употребявате най-хубавите практики и да „ сменяте конете ”, когато се наложи.. Ако сте консервативно настроени, в действителност ще Ви бъде мъчно. Ще чувствате че изоставате, и че сте изпуснали нещо значимо. Много значима е и способността, не просто да се вслушате в мнението на другия човек, само че и да се поставите на неговото място. Само по този метод ще съумеете да избегнете споровете и разногласията. Не би трябвало и да купувате движимости, които смятате да ползвате дълго, тъй като те няма да оправдаят Вашите очаквания. За пренасяне или промяна на работата също не е най-подходящия миг.
 

Везни

За Вас този ден ще бъде удобен, единствено че е нужно да помните, че първата му половина ще бъде доста по-ползотворна от втората. Затова е добре да станете по-рано и да се заемете с работа, а следобяда да оставите за приятна отмора в компанията на околните си. Денят също не е неприятен за обход по магазините: ще съумеете да извършите доста удачни покупки, и като се прибавят доста преференциалните условия за приемане на заем, които ще Ви бъдат предоставени, ще съумеете да реализирате замислите си с удивителна лекост и сръчност. Само опити с имиджа не са желателни.
 

Скорпион

Денят е под напрежение и комплициран. Ще останете на саме със личните си проблеми и никой няма да бърза да Ви предложи помощ и поддръжка.Отношението Ви към обкръжаващите ще става все по-критично и през днешния ден ще виждате непознатите недостатъци и дефекти, а на достолепията няма да обръщате внимание. Имайте поради, че и на Вас гледат по същия метод. Не се учудвайте, в случай че дребните Ви пропуски мигновено станат притежание на всички. Това не е най-хубавия ден за сантиментални срещи и запознанства. Да Ви се угоди и да бъдете зарадвани с нещо, ще е много сложна работа.
 

Стрелец

За Вас това е доста сполучлив ден, единствено че не би трябвало да губите зоркост. Помнете, че всяка откриваща се през днешния ден опция, е обвързвана и с заплаха, и се старайте вярно да определите риска. В препоръките на околните може да се вслушвате, само че и „ гласа ” на личната си вътрешен глас не би трябвало да оставяте без внимание. Всъщност някои представители на този зодиакален знак през днешния ден ще стигнат до удивителни заключения. Лесно намирате общ език с хората и се радвате на много контакти, само че се нуждаете също и от време, в което би трябвало да останете сами. Първата половина на деня е подобаваща за дейна отмора, а през втората е желателно да се ограничите в спокойни занимания.
 

Козирог

Пред Вас още веднъж ще се изправи въпросът за разпределане на натоварването денем. Този ден е добър за финансови покупко-продажби. Днес ще имате и време и сили да се заемете с домашната работа, а това дори ще Ви достави наслаждение. Допуснали сте доста неточности във връзка с обичания човек и по тази причина в този момент избягвайте да му разказвате за своите проекти през днешния ден, тъй като може да го изплашите.
 

Водолей

Не е зле, по-малко да разказвате за своите проблеми на странични хора, с цел да не се постанова по-късно да се разкайвате за своята приказливост. Дайте си сметка, че каквато и тягост да се случи, постоянно има хора, които са знаели тъкмо какво ще стане. Обсъдете всичко в фамилен кръг, и решението ще пристигна ненадейно бързо.
 

Риби

Днес доста ще Ви се желае, да върнете на някакъв стадий от връзките с Вашия обичан човек. И накар напълно тъкмо да знаете, че това е невероятно,това предпочитание глух,а да Ви напусне чак до вечерта. И дори до идващия ден... Важното е, да не Ви навреди на всекидневието Ви...

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Комент
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР