Източник: ЛамятаОвен Отлично време за общуване и кратки пътувания. Ако

...
Източник: ЛамятаОвен Отлично време за общуване и кратки пътувания. Ако
Коментари Харесай

Вашият хороскоп за днес

Източник: Ламята

Овен
Отлично време за другарство и къси пътувания. Ако имате опция, тръгнете на път сутринта. Тогава зарядът с оптимизъм и положително въодушевление ще Ви бъдат подсигурени за цялото денонощие. През това време няма да Ви е мъчно оперативно да се договорите с сътрудниците по бизнес, да преминете тест, изпит, събеседване, да напишете или изпратите писмо, или да позвъните по телефона. Денят основава прелестни условия за литературно-художествена работа, а също и за разнообразни механически интервенции и работа с текстове (като да вземем за пример поправяне, редактиране, оптимизиране).

Телец

Постарайте се, да избегнете конфликтните обстановки в фамилния кръг и в сантименталните връзки. Много постоянно се постанова човек да прави някакви взаимни отстъпки, а през днешния ден може да е тъкмо подобен ден. Колкото и доста да са дилемите, не се претоварвайте и мислете за здравето си. Най-добре ще бъде, в случай че употребите своята сила за изследователска работа и разкриване на някои нови научни истини.
 

Близнаци

Днес няма да се наложи дълго да уговаряте своя обичан човек за нещо: и сами ще сте съгласни на всичко, без пердах! Само че се постарайте най-малко за малко да поиграете на недостижимост, с цел да се напарвите на по-интересни пред Вашата половинка, а резултатът – по- щастлив и непредвиден.
 

Рак

Днес следва да се справите със комплицирана задача, която ще бъде сложена от Вашия обичан човек. Постарайте се да се справите с всичко, като употребиите оптимално усърдие и старания. В противоположен случай и при най-малкия крах ще бъдете упрекнати, че не сте желали това да стане, и косвено ще се вършат заключения за отношението Ви към въпросния човек.
 

Лъв

За изглаждане на разногласията и споровете с обичания човек, както в никакъв случай до в този момент ще са Ви нужни старите връзки. Възможно е това да бъдат другари, с които от хиляди години не сте общували, а може и напълно далечни роднини. В този случай всички средства са положителни. За постигане на блажено благоденствие.
 

Дева

Съвместният труд през днешния ден няма да Ви сближи с нищо – единствено ще провокира неспокойствие. Така че в случай че в проектите Ви има задача, да се харесате на някого, по-добре е да предпочетете взаимния отдих. Това дори е и по- прелестно...
 

Везни

Възприемчивостта към непознатите настроения или към общата атмосфера на създалата се обстановка, чак до вечерта ще бъде Вашето в допълнение предимство. Възможно е точно с помощта на изброените качества да съумеете да се справите чудесно с виновна работа, освен това – дори и без изключително да се напрягате. Чувството за цялостен комфорт (душевен и физически) ще Ви обхване някъде към края на деня. Вечерта може да стане за Вас същински отдушник. Захвърлете работата! Отдайте се на обич, заемете се с творчество, или намерете различен подобаващ метод, та да опитате усета на живота.
 

Скорпион

Преследвайте задачите си безмълвно и неприбързано. Или пък действайте като паяка - час по час плетете паяжина, с цел да постигнете мечтаното. Ако се хвърлите към задачата, игнорирайки загради и помитайки по пътя си недоброжелателите, силите и времето Ви ще бъдат похабени на вятъра. Събирайте парите си и оптимизирайте разноските, като мислите и за утрешния ден, а освен за своите потребности сега. Помнете, че през днешния ден носите отговорност за околните си и се грижете за тяхното благоденствие по този начин, както се грижите за своето. Истината е, че са вероятни компликации, само че превъзмогването им ще Ви помогне да придобиете скъп опит.
 

Стрелец

През целия ден ще бъдете привлечени от някаква загадъчност. От сутринта ще се стремите да не стават дейностите Ви обществено притежание. Не че няма да имате предпочитание да споделите с другари, само че няма да започнете да разгласявате концепциите си за всичко и пред всички. През втората половина на деня ще Ви се прииска, да скриете от страничните хора своите усеща, усещания, благосклонности и прекарвания. Не е изключена загадка любовна среща, или присъединяване във финансова спекулация.
 

Козирог

Денят ще премине добре, само че въздействието на позитивните трендове през днешния ден може да бъде несъмнено единствено като умерено, а това значи, че за огромни достижения ще са нужни доста повече старания. Ще зародят проблеми в персоналните връзки, тъй като околните Ви хора са уверени, че постъпките Ви са подбудени от нарцисизъм, въпреки че не е по този начин. Не жалете сили за подсилване на фамилните връзки, защото през днешния ден този въпрос е доста настоящ. Лесно ще се справяте с ежедневните проблеми, стига да не тръгнете да търсите екзотични начини за решение на елементарни задания. Денят е подобаващ за покупки на движимости, които ще са Ви потребни в работата.
 

Водолей

Денят може да се окаже много сполучлив от финансова позиция, само че с цел да Ви донесе действителни приходи, би трябвало много да се потрудите. Днес няма да сте доста във екстаз, когато се наложи да обърнете повече внимание на децата, само че в последна сметка това ще Ви достави наслаждение. Оставените за след това работи ще припомнят за себе си и ще се наложи да се оправите с тях. Тази вечер е изключителна за Вас: послушайте лека музика и това ще Ви се отрази добре. И си осигурете приятна компания.
 

Риби

Как се обръщате към обичания човек? Две- три нежни прозвища и това е всичко? А ето, че от името на Вашата половинка може да се измислят много ласкави производни! Днес е най- подобаващия ден за опити от сходен жанр. Опитайте!

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> -->



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР