Източник: ЛамятаОвен Не трябва да се безпокоите от някои проблеми,

...
Източник: ЛамятаОвен Не трябва да се безпокоите от някои проблеми,
Коментари Харесай

Вашият хороскоп за днес

Източник: Ламята

Овен
Не би трябвало да се безпокоите от някои проблеми, свързани със здравето, които напоследък са Ви безпокоили, тъй като доста скоро всичко ще отзвучи. Може да помислите, че това е станало, тъй като напоследък сте били доста заети и не сте имали никаква възможностда пътувате, само че в действителност повода не е в това. Просто е пристигнало време да оздравеете. Ако желаете, може да се посъветвате с доктор, с цел да бъдете по-спокойни.

Телец

Телците са подтикнати към безконтролно държание от жаждата за промени. Днес тези представители на занака не желаят да чакат: щом се захванат за някаква работа, са им нужни незабавни резултати. Добавете към това някаква несъобразителност, и ще разберете, за какво денят не е доста подобаващ за нови инициативи. За сметка на това пък, извънредно мощно е въздействието на новите трендове в областта на сантименталните връзки. Очакват ви запаметяващи се срещи, приятни самопризнания и невероятни сърпрайзи. Дайте воля на възприятията си! Днес може да бъдете изцяло откровени с хората, които са Ви скъпи. Ще бъдете вярно разбрани.
 

Близнаци

Сега животът Ви е изпълнен с секрети повече от всеки път. Възможно е да е по този начин, тъй като Вие изпитвате повече нови чувства от всеки път. Открити сте за тази конспирация – мозъкът Ви е изострен и се нуждае от стимулация. Изучете това, което Ви демонстрират хората, задавайте им сложни въпроси, което ще Ви помогне да разберете претекстовете за техните действия. Очаква Ви изобретение, само че същинската наслада се състои в пътя към него.
 

Рак

Денят не може да се назова елементарен. Ако сте родени през юни, той ще се окаже разтревожен, и може да Ви донесе обилие от неприятни изненади. През това време може да се ожат под удари Вашето здраве, благоденствие и общия Ви витален тонус. Особено уязвима ще бъде нервната Ви система, внезапно ще нарастне вероятността от стресове. Ако не сте настроени да рискувате, може интуитивно да намерите в комплицираните условия нещо привлекателно. Само че звездите въпреки всичко предлагат да бъдете внимателни и деликатни. Въздържайте се от смели инициативи, в случай че от това няма директна нужда.
 

Лъв

Намирате се в пика на креативната си интензивност и действате неуморимо, с помощта на гениите си. Погрижете се, да имате към себе си почтени фенове, а на един от тях следва да изиграе доста значима роля в по-нататъшния Ви живот. Сега Ви движи освен буйната фикция, само че и суетност, а това може да стане причина както за главозамайващи триумфи, по този начин и за обидни дефекти. Следете по какъв начин се развива обстановката и не изпускайте самодейността - през днешния ден може да бъдат поистигнати блестящи резултати в действия, кото за Вас са доста значими. Много е значимо, да не изпуснете своя късмет.
 

Дева

Очаква Ви един изцяло сполучлив ден. Благодарение на умеенето вярно да си поставяте цели и да организирате непознатия труд, ще постигнете огромни триумфи в работата. Сега е допустимо най-подходящото време за демонстрация на лидерски качества. Можете да давате разпоредби и да ръководите останалите, а резултатът няма да е по-лош от когато действате независимо. При това чудесно ще усещате, по кое време натискът Ви става прекалено огромен, и на време ще отстъпвате, заобикаляйки споровете. Съчетаването на безупречна логичност и блестяща вътрешен глас, ще Ви оказват помощ бързо да се справите с персоналните проблеми.
 

Везни

Денят ще Ви донесе непредвидена среща с човек, който в миналото Ви е бил доста безценен. Сега може да оправите позволените преди време неточности или да извършите самопризнание, за които по-рано не сте могли да наберете храброст. Но не би трябвало да мислите, че нешата ще се оправят на момента, а и че в никакъв случай няма да бъдат такива, както преди. Събитията от този ден би трябвало да приемате като мотив за преосмисляне на предишното, а не като опит за връщането му. Денят е не неприятен за мероприятия, свързани с Вашата работа - презентации, семинари, конференции и специфични изложения. Неформалното другарство с сътрудниците може да способства за професионалното Ви израстване.
 

Скорпион

Ще се наложи да се запасите с самообладание, защото без него мъчно ще преживеете този ден. Много от значимите за Вас работи и проекти ще се наложи да отложите за неопределен срок. Възможни са различия със остарели другари и съидейници, не споделящи Вашите възгледи, въпреки че до преди известно време са били съгласни с Вас във всичко. Денят не е подобаващ за нови запознанства. В новозапочващите връзки ще има прекомерно мако откровеност, доверие и взаимно почитание. Затова пък може да възстановите остарели връзкии да ги употребявате в своя изгода.
 

Стрелец

Днес настроението няма да бъде доста устойчиво. У Вас ще се появи предпочитание да научите нещо ново и да се покажете от непредвидена страна. Добре ще преминат срещите Ви с другари и е значимо през това време да не злоупотребявате с алкохола. Вероятно е пораждане на нови хрумвания за творчество, само че ще бъде много комплицирано те да се развият, тъй като доста ще се отвличате по други задания.
 

Козирог

Днес ще си дадете сметка, че нещата са тръгнали обратно. Това ще се отнася както за Вашата работа, по този начин и за персоналния Ви живот. Така че бъдете внимателни и деликатно следете за това, което е значимо за Вас. А когато можете на 100 % да разберете какво, по какъв начин и за какво става, преминете към дейни дейности и оправете нещата. Животът на върха може да бъде много уединен, само че пък е чудесно място човек да изрича своето мнение. Ако приказваме по същина, целият Ви живот е учреден на способността Ви да водите договаряния. Малко отстъпвате, малко Ви остъпват, и постигате взаимоизгодно съглашателство. Днес един от договарянията, които водите, ще изгуби баланс. Ако Ви се коства, че жертвате прекомерно доста, надигнете глас.
 

Водолей

След дълъг интервал на несигурност някои неща стартират да одобряват дефинитивна форма. Преди да отпразнувате това, ще се наложи още малко да почакате, тъй като нищо не е още известна сигурно. Не позволявайте на несигурни темперамент на обстановката, да Ви насочи към несъразмерен разбор. Трябва да чувствате под краката си твърда почва. Всички звена на веригата ще проработят като едно цяло, и съзидателната мощ ще Ви помогне да преминете останалия път. Само не си правете прибързани заключения.
 

Риби

Днес на Вашия обичан човек няма да е елементарно да си потвърди нуждата от това или това деяние. За него би било доста по- елементарно, в случай че към неговите причини се прибавят и Вашите. Само че те би трябвало да са фактически безапелационни и несъкрушими, другояче нищо няма да костват.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> -->
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР