Източник: ЛамятаОвен Kak ще се подредят нещата през този ден,

...
Източник: ЛамятаОвен Kak ще се подредят нещата през този ден,
Коментари Харесай

Вашият хороскоп за днес

Източник: Ламята

Овен
Kak ще се подредят нещата през този ден, звездите не подсказват, само че промени в действителност ще има. Незначителни, само че все-пак... И в персоналния живот – също. Впрочем, промени, а не промени, въпреки и думите да са еднокоренни, а това не може да не Ви радва!Не се опасявайте, няма да Ви се случи нищо ужасно!

Телец

Денят е доста подобаващ, с цел да разгледате новите оферти за съдействие. Днес ще съумеете да диктувате своите условия на евентуалните си сътрудници, а това на никого няма да се стори необичайно. Обкръжаващите ще виждат у Вас експерт, с който си заслужава, да имат обща работа. Вероятни са нови запознанства и Вашата прелест ще Ви подсигурява вниманието на представителите на противоположния пол. Само че Вие сте внимателни, което е доста рационално, тъй като надалеч не на всички, които през днешния ден Ви оферират да бъдете дружно в положително и зло, може да се има вяра.
 

Близнаци

Денят ще Ви зарадва с вести, свързани с финанси. Може да разчитате на повишение на заплатата, или на приемане на награди. На някои представители на знака ще бъде дадена опция, с цел да получат спомагателна работа. Не е изключено и покачване в служба, само че за задачата би трябвало да прибегнете до ловкост. Работата ще бъде толкоз доста, че за другарство с околните, както и за отмора, време няма да има. През днешния ден ще сте склонни да жертвате плануваните развлечения зарад потребни занимания, което доста ще зарадва по-възрастните роднии, само че ще огорчи приятелите.
 

Рак

Днес не би трябвало прекомерно доста да вярвате на Вашия обичан човек и да се надявате, че той съзнателно извършва всичко, което Ви е заречен. По- скоро това ще се окаже мит, приказка, небивалица - всичко, което Ви е угодни, единствено не истина. За страдание в живота има и огорчения...
 

Лъв

Днес ще съумеете да решите едновременно няколко значими проблеми, в случай че повярвате в себе си и не започнете да губите времето си за незначителни неща. Съсредоточете се на най-главното и ще бъдете осенени от блестящи хрумвания. Възможна е среща с отдавнашни познати, с хора, с които са Ви свързавали доста близки връзки, а общуването ще бъде в действителност прелестно. Не са изключени забавни вести отдалече. Това е прекрасен ден за покупки и решение на битови въпроси, само че пътуванията е по-добре да отложите за по-подходящо време.
 

Дева

Тъй като се съмнявате в правилността на към този момент взети решения, ще прекарате огромна част от деня в размишления за това, какви благоприятни условия са били изпуснати и какви обстоятелства са останали неуточнени. Това занятие ще се окаже извънредно непродуктивно и на вятъра ще губите времето си, което бихте могли да употребявате за доста потребни неща.. На процедура този ден е доста по-подходящ за дейна активност, и още от сутринта се настройте за ефикасна работа. Съюзници ще имате в късния следобяд, а и тъкмо тогава най-вече ще се нуждаете от тях.
 

Везни

Имайте поради, че Вашия обичан човек през днешния ден няма да бъде във екстаз от Вашето държание. Остава да се надявате, че неудоволствието си той ще показва безмълвно, а няма да стартира да Ви упреква или да Ви дава директиви. Всъщност, той не Ви познава от през вчерашния ден и по тази причина вероятността за избор на вярно държание е извънредно огромна.
 

Скорпион

Май сте си прекомерно самодостатъчни, с цел да смятате някого за своя половинка! Ако би трябвало да сте почтени (поне пред себе си), думата „ половинка ” дори малко ще Ви наскърбява... Тогава може би е по- добре да живеете в уединение, щом толкоз никой не Ви е необходим? Помислете за това на мира...
 

Стрелец

Както нормално, Вие имате какво да кажете на обкръжаващите, а днешното разположение на планетите ще Ви даде храброст, с цел да кажете мислите си на глас. Абсолютно сте подготвени да извършите това. Но преди да си отворите устата, помислете за това, кой Ви слуша в този момент. Ще бъдат ли възприети думите Ви по нужния метод? Действително ли това има такова огромно значение? И най-главното е, фактически ли желаете да отблъснете хора, които толкоз желаят да станат по-близки с Вас? Защо не кажете всичко на четири очи единствено на индивида, който е заслужил?...
 

Козирог

Днес обичаният Ви човек ще бъде доста подвластен от Вас за всичко. Възможно е, в една или друга степен, на карта да бъде подложен даже живота му, колкото и патетично да звучи това. Постарайте се, да се отнесете към този факт с цялата отговорност, а и да извършите всичко, което зависи от Вас.
 

Водолей

През последните наколко седмици сте били нащрек и сте препроверявали всяко свое деяние, с цел да се убедите, че не нарушавате разпоредбите. Точно това Ви е изкарало от релси. Никога не сте се отличавали с умеенето, съществено да подхождате към нещата и да ги изпълнявате по този начин, както ги желае началството, а дже - противоположното. Но през днешния ден ще се окажете на една вълна с началството, и ще може да извършите всичко, което се изисква. Това е положително, зашото шефовете Ви имат концепция, обвързвана с Вашето покачване.
 

Риби

Днес ще раберете, че ви чакат доста радостни, радостни и светли моменти и че връзките посред вас одеве стартират, а и че животъ е очарователно нещо. Постарайте се да запомните това чувство, да го задържите и в никакъв случай повече да не го губите.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа `` затвори X×За да продължите, би трябвало да се регистрирате в уеб страницата Ако сте не запомнили вашата ключова дума можете да я възстановите от ту
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР