Източник: ЛамятаОвен Kaк ще се подредят нещата през този ден, звездите

...
Източник: ЛамятаОвен Kaк ще се подредят нещата през този ден, звездите
Коментари Харесай

Вашият хороскоп за днес

Източник: Ламята

Овен
Kaк ще се подредят нещата през този ден, звездите не подсказват, само че промени в действителност ще има. Незначителни, само че все-пак... И в персоналния живот – също. Впрочем, промени, а не промени, въпреки и думите да са еднокоренни, а това не може да не Ви радва!Не се опасявайте, няма да Ви се случи нищо ужасно!

Телец

Ако Ви се коства, че през днешния ден изобщо не успявате да бъдете в крайник със света, това евентуално е, тъй като вървите прекомерно бързо и хората към Вас просто не могат да Ви настигнат! Натиснете през днешния ден спирачката и вижтете, на какъв стадий от своя живот се намирате. Насладете се на пейзажа и възобновете общуването с няколко души. Там, където се намирате в този момент, е тъкмо мястото, на което е трябвало да бъдете. Така че, за какво толкоз се съсредоточавате върху това, чието място е в бъдещето? Живейте за днешния ден и престанете да мечтаете за бъдещето.
 

Близнаци

През този ден Близнаците могат да изпитат неописуема гама от усеща, която може да се отрази на способността за издаване на членоразделна тирада. Не крещете прекомерно ужасно – несъмнено, че са отговорни пред Вас, само че няма за какво да усложнявате нещата. Напълно задоволително е, умерено да обясните на провинилия се член на фамилията, какво и по какъв начин би трябвало да се напрви.
 

Рак

През този ден би трябвало да се усмихвате колкоито се може повече и по-широко и то освен на своя обичан човек, а на всички останали. Колкото по- откровено е изражението на Вашето лице и насладата от ставащото, толкоз повече събития в живота Ви през този ден, ще завършат прелестно.
 

Лъв

Когато през днешния ден решите да „ разпускате ”, идете някъде с хора, от които не можете да очаквате скрити намерения. Има възможност да разберете някои секрети за тези, които са паралелно с Вас. Днес резултатът от лекуване на хронични болести ще бъде позитивен. В персоналния Ви живот всичко ще бъде безоблачно и леко. Ще имате триумф в креативните инициативи. Много ще бъде значимо умеенето Ви, да обръщате в своя изгода дори хапливите забележки на завистниците.
 

Дева

Вашите характерни гении в дадения миг Ви издигат до сан Звезда, по тази причина се подгответе да се наслаждавате на популярност. Едни от Вашите козове е способността Ви мигновено да въвеждате ред във всичко, както и да добавяте искра към всичко, с което се занимавате. Всяко мероприятие, което организирате, е обречено на триумф, доколкото е изпълнено с наслада и топлина. Плановете Ви се осъществят, без значение от зависта на светските лъвове.
 

Везни

Днес ще бъдете склонни към демонстрация на сребролюбие. Това може да се отнася както до работата, по този начин и до мъчно заработените Ви пари. Само че никой не обича стиснатите. Може би би трябвало да се опитате да намерите златната среда, тъй че търсете опция, която да разреши на всеки човек да почувства своята полезност и да не разрешава хората да се усещат излъгани.
 

Скорпион

Дългият интервал на Вашата убеденост в себе си в този миг претърпява освен възходи, само че и падения. Търсите знак, който да Ви покаже, че сте на правилен път? Ако понякога се съмнявате в себе си, това още не е края на света, та по тази причина не почвайте да си вършиме самобичуване. Може да поразпитате роднините и приятелите, какво мислят по отношение на това, което вършите, само че това вместо да Ви помогне, ще Ви забърка още повече. Най-доброто, което можете да извършите, с цел да запазите душевното си успокоение е, да деянията самообладание. Просто продължавайте да вървите напред и да вярвате в себе си.
 

Стрелец

Няма да се наложи на Вашия обичан човек през днешния ден дълго да Ви уговаря за това или това рисковано деяние, защото и сами ще сте подготвени да поемете някакъв риск и то дори по-голям, в сравнение с той би могъл да си показа. Само се постарайте, да не го шокирате със своята подготвеност.
 

Козирог

Още от сутринта ще започнете да виждате признаци за това, че действате вярно. Източникът на необикновено въздействие в живота Ви Ви подтиква в изумително положително направление, въпреки че и не се старае да го скрие. Като предписание преструването е напълно неефикасно и по тази причина е добре да сте признателни на хората, които извънредно доста Ви почитат, тъй като сте почтени и праволинейни. Внесете бистрота в живота си. Предприемайте съществени крачки вместо тихите, за които сте се надявали, да останат незабелязани. Вдигайте звук!
 

Водолей

Крайно време би трябвало да се вгледате в някои остарели и ненужни навици, които към момента имате. И какво възнамерявате да вършиме? И за какво вършиме всичко това? Защо не се опитате да извършите? Не се осъждайте, тъй като не можете да се преродите за една нощ. Привичките се трансформират с времето, а и доста постоянно ни подаряват с чувство за излъган комфорт. Но това не е съображение, да не се пробвате да се измененията...
 

Риби

Отдавна е към този момент време да отделяте повече внимание на себе си. Обективно оценете своя дрешник и помислете за частичната му смяна. Какво неприятно би имало, в случай че се ориентирате към по-радостни нюанси на своите тоалети? Настроението в дома Во от ден на ден се приближава към естественото, само че това напълно не значи, че всичко е минало. Неприятен проблем може да скапе настроението Ви още от сутринта. Не се отчайвайте - може би повода е във Вашето омаловажаване на казуса. Днешният ден не дава обещание нещо свръхнеобичайно, в случай че не се опитате да си го осигурите благодарение на интензивно търсене на завършения. Днес са вероятни кратни пътувания с делова или персонална цел. Днес обстановката напълно не е оптимална във връзка с парични средства.

PETEL.BG приканва: Останете си у дома, в случай че можете. Не се презапасявайте и запазете успокоение! Следвайте инструкциите на Националния действен щаб за битка с ковид. Информирайте се единствено от достоверни източници на информация!

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа `` затво
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР