Източник: ЛамятаОвен  За Вас този ден ще се превърне в

...
Източник: ЛамятаОвен  За Вас този ден ще се превърне в
Коментари Харесай

Вашият хороскоп за днес! Ето кои зодии трябва да внимават

Източник: Ламята

Овен 
За Вас този ден ще се трансформира в непредвиден триумф. Ще Ви се даде опция ненадейно да изпреварите съперниците и да постигнете това, към което от дълго време сте се стремели. Наистина, би трябвало да употребявате необикновени способи. Проявете автентичност и досетливост - без тях през днешния ден сте за на никое място. Възможни са разногласия с родственици, а не са изключени и съществени спорове в фамилията. Няма да съумеете да приведете своите персонални проекти в сходство с проектите на обкръжаващите, което ще породи напрежение и взаимо неодобрение. Вероятно е утежняване на самочувствието, а и през днешния ден за Вас ще е прекомерно огромна вероятността за простудни болести. 

Телец

Не неприятен ден за нови инициативи, свързани с повишение на квалификацията и правене на кариера. Вие се учите бързо, елементарно запомняте нужната информация и скоро можете да встъпите в равностойна конкурентна битка с тези, които са по- опитни от Вас. Заслужава си да напомните за себе си на отдавнашни съдружници, защото тяхната поддръжка ще Ви е изключително нужна не след дълго. В кръга на своите близки може да си позволите да разпуснете. Ще съумеете да създадете спокойна и отзивчива атмосфера, която ще Ви помогне да забравите отминалите различия и спорове. Много добре ще преминат контактите с родителите и други по-възрастни родственици. 
 

Близнаци

Дали, поради пролетната отмалялост или заради вътрешните несъгласия, които ви изтезават, само че през днешния ден ще изглеждате много кисели и несговорчиви. Опитайте се да овладеете страстите си или най-малко не си изкарвайте неприятното въодушевление на близките.
 

Рак

Много по-лесно ще бъде да вършите обща рутинна работа, в случай че още от рано сутринта вземете на въоръжение явен проект за деяние. Може и да го попромените в някоя част, съобразявайки се със обстановката или потребностите на хората, които Ви заобикалят, само че никога не се отклонявайте от главния курс! При контакти с поданици на други градове или от чужбина, т. е. – с носители на различен, непознат за Вас светоглед, спазвайте някаква отдалеченост поради личната Ви сигурност. Денят е прекрасен за разходка измежду природата (макар и за кратко), както и за грижа за домашните любимци.
 

Лъв

В този ден би трябвало да се опасявате от всички представители на противоположния пол,отговарящи на Вашите условия за външна прелест като цяло, и хубост – в частност. Те могат дори със самото си битие да Ви накарат да се замислите, до какъв брой Вашата половинка се явява за Вас точния избор. 
 

Дева

Днес Вашият персонален живот ще сияе във всички цветове на дъгата и ще Ви радва със своето многообразие. Постарайте се, да не нарушавате екологическото равновесие на своята персонална ниша - дано да се резервира за дълго време. 
 

Везни

Днес ще Ви бъде доста мъчно и самотно. Между другото, такова ще бъде чувството и на Вашия обичан човек. Но нито Вие, нито той, бихте си го признали, колкото и парадоксално да звучи това. Може би не би трябвало да скривате своите настроения, изключително в случай че те дефинират модела Ви на държание?...
 

Скорпион

Събитията през това денонощие ще Ви донесат преди всичко пшриятни прекарвания. През това време ще имате опция да удовлетворите доста от своите естествени потребности, а също и редица прищевки и мечти.. Смело можете да търсите помощ от обкръжаващите, без значение каква – психическа, финансова или юридическа. Ако сте родени през октомври, може да станете прекомерно привързани към удобствата, мързеливи и капризни. Това е очевидно несъответствуващ миг за нови инициативи. Прекарайте този ден по този начин, както Ви се харесва.
 

Стрелец

Животът е в разгара си! Понякога си позволявате да стигнете до много крайни неща, само че като се има поради Вашата импулсивност, просто е учудващо, че не сте стигнали по-нататък. Дошло е време да седнете и креативен да методите към обикновено обмисляне на естествен и постоянен бюджет, към който бихте могли да се придържате. Хайде прекратете с хихикането! Може да извършите това. Освен това, не се ли пробвате да отделите нещичко за почивката през лятото?
 

Козирог

Удивително е, само че през днешния ден няма да Ви се желае да мислите за последствията от своето държание, както и за това, по какъв начин то ще се отрази на по нататъшните Ви връзки с обичания човек. Даже и изобщо на каквото и да било... Ще постъпвате по този начин, както Ви се желае, и ще вършиме това, което Ви се прави.
 

Водолей

Подходящ ден, с цел да се избавите от боклуците. Заслужава си да извършите разчистване освен на стените и шкафовете, само че и ъгълчетата на личната си душа. Не е изключено и върху нея да лежи някакъв товар, който от дълго време е трябвало да свалите. 
 

Риби

След продължителния интервал на блъсканица и хаос Ви се коства, че в този момент, в последна сметка, можете малко да се поотпуснете. Драматичните промени в дневния темп може да провокират някои обърквания, та по тази причина се заемете с някакъв план и изпълнете деня си с рутинни дейности. Но основното, върху което би трябвало да се концентрирайте, това е релаксацията и то оня вид, който не допуска затваряне в себе си или самообразование. Това, на което би трябвало да се научите е, да овладеете изкуството на бездействието.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР