Източник: ЛамятаОвен Денят е благоприятен за обсъждане на различни практически

...
Източник: ЛамятаОвен Денят е благоприятен за обсъждане на различни практически
Коментари Харесай

Дневен хороскоп: Неволи в личния живот за 3 от зодиите. Финансов проблем ще тормози друга

Източник: " Ламята "

Овен
Денят е удобен за разискване на разнообразни на практика въпроси: да вземем за пример битови, служебни, свързани с лекуване или оказване на услуга. В процеса на другарство ще имате опция да разширите своя мироглед, както и да откриете и по опция да попълните някои значими пропуски в професионалните си и други познания. В същото време за Вас може и да зародят огромни отговорности. Навярно ще се справите със комплицирана задача, изключително в случай че деянията далновидност, съобразителост, автентичност, и като добавка не Ви домързи да се вслушате в гласа на интуицията си. 

 
Телец
С убеденост може да кажете, че в живота Ви се случва нещо, за което не знаете, даже и да не можете да го посочите. Но това няма доста да Ви тормози, в случай че индивидът, който сте смятали за собствен съдружник не премине на противоположната страна. Имайте поради и това, че някой може да се пробва да Ви направи прелестна изненада. Работата е в това, че най-хубавото, което може да извършите в тази ситуация е, да запазите успокоение.

Близнаци
Готови ли сте да се избавите от своите прекарвания и да се подготвите за странствуване? Ако отговорът Ви е „ да ”, това е просто превъзходно, защото след неотдавнашните събития, сте го заслужили. Това не значи, че би трябвало да се хванете за всяка опция за премеждие, изключително в случай че у Вас има работа, която би трябвало да свършите преди да отпутуване. Но би трябвало да знаете, че за всички ще бъде добре, в случай че отхвърлите всички подозрения и безпричинно възприятие за виновност. Престанете да се терзаете и продължавайте да вървите напред.

Рак
Настроени сте много безгрижно, което понякога Ви тласка към рисковани и недомислени действия, единствено че през днешния ден шанса ще Ви се усмихне, и неприятностите ще Ви заобикалят. Ще се появят благоприятни условия да се заемете с някаква нова активност, само че не е във Ваша изгода да надценявате своите благоприятни условия. Помнете, че забележителна част от грижите ще легне на Вашите плещи, а на помощ от страни е по-добре да не разчитате. Доста мъчно ще се окаже превъзмогването на фамилните различия, като ще се наложи да се потрудите, с цел да намерите общ език с по-възрастните си родственици.

Лъв
Днес ще се наложи да ревнувате своя обичан човек и дори не от тв приемника или заниманието му, а от напълно жив човек, задоволително прелъстителен и приветлив. Затова бъдете подготвени, че ще Ви раздрусат мощни усеща, само че не изключително приятни, сетли и чисти.

Дева
Днес няма да Ви бъде елементарно да разберете, какво чака от Вас Вашия обичан човек, и най-важното – с какви цели. Много от сериозните му думи или молби ще възприемате като смешка, което въобще няма да способства за взаимното ви съгласие, както и за ефикасното Ви взаимоотношение.

Везни
Днес ще се наложи да кажете на своя обичан човек за нещо не изключително радостно и прелестно, което, естествено, не може да го зарадва, а дори в противен случай – да го докара до сълзи и нервозен срив. Постарайте се да извършите това оптимално меко и тактично.

Скорпион
Самият факт, че преди малко сте разреши на някого да Ви поздрави обществено, е към този момент огромна крачка за Вас. Наистина, имате цялостното съображение да се поглезите с една вечеря в ресторант, или да извършите за себе си някаква друга приятна дреболия.Но хайде да не забравяме, че получавате това подучване по доста уважителна причина. Напред! Не се отхвърляйте!

Стрелец
Поради ускорената Ви обмяна на веществата, през днешния ден няма гаранция, че ще се чувствате доста удобно. Освен това ще бъдете недоволни от някакви отговорности във финансово и делово отношение и като разследване от това ще спорите с всеки, който Ви се изпречи, само че близките няма да се разсърдят. Освен това през днешния ден Ви чакат приятни срещи, развлечения и ваучър. И в случай че макар общото Ви разположение през днешния ден още сутринта Ви се случи нещо фантастично, постарайте се да си дадете сметка, че не е сън, а действителност.

Козирог
Бъдете по-предпазливи с физическото натоварване. Днес то може да Ви навлече проблеми със здравето. Не са изключени и дребни контузии по време на работа. Даже и не си помисляйте, че ще се справите бързо с цялата работа - нали знаете, че на Вашия знак е свойнствено забавеното деяние. Запазването на мира в връзките с околните става сложна задача. Ще се наложи да вършиме отстъпки, а упоритостта Ви може да докара до спор. Приятели, попаднали в комплицирана обстановка, ще се извърнат към Вас за съвет.

Водолей
Днешният ден е подобаващ за другарство – и с сътрудници, и с родственици. Всичко ще минава хармонично. Ще зародят нови тематики за разискване. Може да Ви бъде даден добър съвет в интересуващата Ви област. Денят е подобаващ и за другарство с близки родственици. От сутринта може да се занимавате с оформяне на документи. Бъдете деликатни при шофиране.

Риби
Мъдрост и разсъдителност ще са Ви доста нужни през този ден, когато се отнася за връзките с Вашия обичан човек.В противоположен случай свадите няма да можете да избегнете, а, като е известно, те не работят удобно на любовта. Упрекнете безпътната си половинка на следващия ден, а през днешния ден се постарайте да потърпите.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментар
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР