Източник: Lamqta.comОвен Това е ден на отличните идеи. Поради много

...
Източник: Lamqta.comОвен Това е ден на отличните идеи. Поради много
Коментари Харесай

Дневен хороскоп: Проблеми в работата за една от зодиите. Изненада от любимия човек за друга

Източник: Lamqta.com

Овен
Това е ден на отличните хрумвания. Поради доста високият Ви креативен капацитет, няма такава задача, на която да не можете да намерите решение в рекордно къс период. Острата вътрешен глас ще Ви даде опция да разбирате околните си от половин дума, а развихрилата Ви се фикция ще помогне да радвате обкръжаващите с приятни сърпрайзи. Много е елементарно през този ден, с цел да научите нещо ново. Бързо ще усвоявата новата информация, ще приемате непознатия опит и ще следвате положителния образец. Денят е подобаващ и за решение на най-сериозни витални въпроси, защото виждате нещата в действителна светлина, и вярно оценявате своите стремежи и благоприятни условия. 

 
Телец
Денят ще бъде много комплициран от професионална позиция. Ще се наложи по едно и също време да решавате няколко задания, всяка от които ще изисква освен време и старания, само че и висока централизация на внимание. Ппстарайте се да намерите време за къса разходка. Почивка измежду прирпдата, па въпреки и за малко, през днешния ден ще Ви бъде доста нужна. Възможна е кавга с обичания човек и повода за нея ще бъде не в остарели различия, а с несходство на мненияето за това, което се случва през днешния ден. Предстои Ви да преминете мегду два огъня: и непотребната еластичност, и несъразмерната непреклонност през днешния ден няма да са Ви от изгода.

Близнаци
Вашият обострен нюх ще Ви покаже, какво тъкмо би трябвало да измененията през днешния ден. Не се безпокойте, че няма да Ви стигне силата, с цел да доведете всичко до край – в този момент сте преизпъление с такова количество сила, че ще можете да свършите всичко, което Ви е нужно. Най-вече обстановката няма да одобри такива трагични и яростни обороти, от което се опасявате. Всичко ще бъде наред, само че единствено при изискване, че сте уверени в правилността на това, което вършиме. Перченето също прави работа, по тази причина пламенно демонстрирайте своята самонадеяност.

Рак
За дълго ще запомните Вие и Вашия обичан човек този ден, тъй като тъкмо през днешния ден ще се случи нещо доста значимо и значимо за Вашия тандем. С какъв знак ще бъде това „ доста ” - плюс или минус, времето ще покаже. Такива неща не се схващат от веднъж. Пък и време имате премного.

Лъв
Привързаността към родителите, родните места, а също и към колегата по брак, през този ден неусетно ще набира мощ. Може също да изпитвате мощно увлечение към другарство с хора, които смятате за свои другари и които са необикновени и истински персони. Брачният или деловият Ви сътрудник надали ще бъдат склонни през днешния ден към цялостна искреност. Ако отношението им към Вас е положително, може напълно съзнателно да скриват някои истини за живота, или някои условия от персоналния си живот. Подбудите и наз процедура ще са напълно положителни.

Дева
Звездите изрично не Ви предлагат да изнасяте лекции и да четете „ конско ” на празно място... Когато водите спор по световни въпроси, най-добре е, да изоставите дреболиите, тъй като поради тях може да се скарате. Ако издемондтрирате непримиримост и неизменност и отбраните своята позиция по въпроса, който по никакъв метод не може да бъде наименуван дреболия, доста ще Ви почитат.

Везни
За Вас този ден ще бъде удобен, единствено че е нужно да помните, че първата му половина ще бъде доста по-ползотворна от втората. Затова е добре да станете по-рано и да се заемете с работа, а следобяда да оставите за приятна отмора в компанията на околните си. Денят също не е неприятен за обход по магазините: ще съумеете да извършите доста удачни покупки, и като се прибавят доста преференциалните условия за приемане на заем, които ще Ви бъдат предоставени, ще съумеете да реализирате замислите си с удивителна лекост и сръчност. Само опити с имиджа не са желателни.

Скорпион
Не си заслужава през днешния ден да се отказвате от устройване на персоналния живот, без значение от това, какъв брой значима и неотложна работа имате. В края на крайщата нищо по-важно и нужно на този стадий не може да имате от любовта. Осмислете го и направете всичко допустимо, че и на Вас и на Вашия обичан човек да Ви е изключително хубаво...

Стрелец
Привичките точно за това се явяват такива, тъй като Вие сте привикнали да изпълнявате избрани дейности. Това може да бъде злоупотребата с кафе, непрекъснатото опознаване или непрекъснатото пропускане на спортните тренировки. Време е да предприемете съответни дейности и да се опитате да се избавите най-малко от една от своите навици, коити напълно не Ви носят изгода. Обявете им война!

Козирог
В течение на деня ще имате не малко положителни шансове, изключително в случай че датата на Вашето рождение е през декември. Вродената Ви деловитост ще Ви помогне да не ги изпуснете. Това е и чудесно време за обновяване потребни другарски връзки. Препоръчва се да се въздържате от всевъзможни занимания, свързани с секрети, с нараснали физически натоварвания, с идеологически или религиозни разногласия. Острите обстановки е рационално да се вземат решение спокойно, по изкусен път. Силовите решения ще бъдат за Вас доста по- непродуктивни и неподходящи.

Водолей
През този ден Вашия обичан човек ще бъде податлив към ексцентрично решение на общоприети въпроси. При това от неговият метод към работата косите Ви ще се изправят: естествените хора не постъпват по този начин при никакви условия. Но в случай че Вашата половинка беше естествена, с нея би Ви било скучно...

Риби
На всички е известно, че притежавате дарбата ясновидство, а даже и нещо да не става по този начин, напълно не е наложително да сте на същото място, в това време или в същия град, с цел да разберете. Вие просто чувствате нещата, и в 99% от случаите се оказвате прави. Днес Ви безпокои някаква дреболия. Не се съмнявайте в себе си, а си изяснете, каква е повода. Ще почувствате голямо облекчение, когато узнаете за приятния сърпрайз, който Ви готви обичания човек. Само се престорете, че за нищо не се сещате.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментар
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР