Източник: Lamqta.comОвен Спомените са нещо прекрасно, когато предизвикват топли чувства

...
Източник: Lamqta.comОвен Спомените са нещо прекрасно, когато предизвикват топли чувства
Коментари Харесай

Дневен хороскоп: Тежък ден за една от зодиите днес. Друга ще се изправи пред сериозен избор

Източник: Lamqta.com

Овен
Спомените са нещо прелестно, когато провокират топли усеща и обвързаност към близки хора и когато Ви припомнят, че точно предишното е направило от Вас този човек, който сте в този момент. Но в случай че тези мемоари прекомерно мощно Ви вълнуват или тревожат, това може да се отрази отрицателно на сегашното. Разходете се по пътечките на своята памет и преценете, кои мемоари в нея е по-добре да изтриете. Не позволявайте на носталгията да Ви накара да повярвате, че това в никакъв случай не е било истина. 

 
Телец
За Вас денят не е чак толкоз неприятен, само че и изключително сполучлив не може да бъде наименуван. За благополучие, ще съумеете да избегнете неуместните обстановки, само че единствено тъй като даже и за минута не губите своята зоркост. При това прочувственото напрежение ще бъде доста огромно, а благоприятни условия за „ разпускане’ не се плануват. Това пък ще докара до утежняване на самочувствието, и има възможност от нервозен срив. Независимо от всички компликации, ще съумеете да запазите топлите и доверителни връзки с околните си, а това ще Ви помогне да съхраните оптимизма си. Участвайте във всички фамилни мероприятия и повече общувайте с децата. Това ще бъде доста потребно.

Близнаци
През целия ден Вашият обичан човек ще се майтапи с Вас, и то по много афектиран метод. Ще се наложи или да търпите това, изпитвайки дори и наслаждение, или почтено да му признаете, че подобен тип другарство не Ви е по усета. Най добре е, да не довеждате обстановката до краен лимит.

Рак
Каквото и да сте решили да си планирате за този ден, знайте, че умствените занимания в фамилията ще донесат огромна изгода освен на Вас, а и на всички от Вашето обграждане. Сега е прелестно време, да се погрижите за своя дом, а също и за домашен придобивки. Спокойните връзки в фамилията, а и любовта, ще издигнат Вашето въодушевление.

Лъв
Готови сте да доведете някого в дома си? Помислете доста добре, защо става дума - за запонаване с Вашето семейство, или просто да покажете, по какъв начин живеете. Всичко може да приключи с това, че след това за Вас да се приказва дълго време, а може и нещата да станат такива, че след това дълго да съжалявате. Това не значи, че би трябвало да деянията несъразмерна нерешителност, само че повече нерешителност няма да бъде непотребна, изключително в случай че буйната Ви натура се пробва да оттласне встани всички здрави мисли...

Дева
Вашият обичан човек трудничко ще схваща, какво желаете да му кажете. В един миг дори може да престане да прецизира детайлите и да се пробва да навлезе в същността, а единствено ще се усмихва и ще кима вежливо. Постарайте се никога да не допускате това.

Везни
Най-добре действате тогава, когато виждате цел пред себе си. В това има смисъл: по какъв начин може да се придвижвате напред, без да виждате, къде тъкмо сте се запътили? Така че сутринта е най- добре да определите задачата, която ще Ви бъде пътеводна звезда, и да се стремите към нейното реализиране. По време на този развой деликатно записвайте всичко, което се случва. Илюзиите няма да Ви доведат до на никое място, само че в случай че следвате някакъв проект, ще постигнете доста по-добри резултати, в сравнение с сте очаквали.

Скорпион
Този ден за Скорпионите ще е освен тежък, само че и рисков: действайки развълнувано, рискувате да навредите и на себе си, и на другите. Нервното претоварване може да докара до тежки болести и по тази причина се постарайте да запазите успокоение и да избегнете стресовите обстановки. От занимания с екстремални типове спорт и присъединяване в травмоопасни игри е по-добре да се откажете. В общуването проявявайте предпазливостпредпазливост: изцяло е допустимо в обкръжението Ви да се намерят хора, подготвени да се възползват от Вашата безкористност и подготвеност за помощ. А и Вашите препоръки надали биха били разбрани вярно.

Стрелец
Вашите благоприятни условия и стремежи през днешния ден ще съответстват във всичко, включително и в персоналния живот. Така че може да се почувствате магьосник, популярен вълшебник или каквото там си желаете. Важното е, да употребявате тези благоприятни условия в своя изгода. Или в интерес на Вашия обичан човек - въпрос на избор...

Козирог
Денят ще премине добре, само че въздействието на позитивните трендове през днешния ден може да бъде несъмнено единствено като умерено, а това значи, че за огромни достижения ще са нужни доста повече старания. Ще зародят проблеми в персоналните връзки, тъй като околните Ви хора са уверени, че постъпките Ви са подбудени от нарцисизъм, въпреки че не е по този начин. Не жалете сили за подсилване на фамилните връзки, защото през днешния ден този въпрос е доста настоящ. Лесно ще се справяте с ежедневните проблеми, стига да не тръгнете да търсите екзотични начини за решение на елементарни задания. Денят е подобаващ за покупки на движимости, които ще са Ви потребни в работата.

Водолей
Днес ще Ви се наложи да извършите доста сериозен избор сред работата, образованието и смяна в персоналния живот. Наистина изборът ще е комплициран, само че няма да го извършите сами, а Съдбата ще Ви помогне, или просто ще го направи вместо Вас. Дали обичаният човек ще си отиде, или в работата нещо ще се забърка... не се знае.

Риби
Вашият обичан човек през днешния ден ще бъде много неразговорлив и дори в случай че поискате да го диалозите или да го предразположите към искреност, надали ще съумеете. В последна сметка с някои неща се постанова да се помирим, и да ги приемем такива, каквито са.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментар
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР