Източник: Lamqta.comОвен Днес във вашите отношения започва нов етап. За

...
Източник: Lamqta.comОвен Днес във вашите отношения започва нов етап. За
Коментари Харесай

Дневен хороскоп: Много проблеми за една от зодиите днес. Добрини новини за друга

Източник: Lamqta.com

Овен
Днес във вашите връзки стартира нов стадий. За равнището на неговата глобалност, както и за продължителността му, е мъчно да се съди. Само че този ден еднопосочно ще стане още едно ходило към Вашето общо благополучие, в каквото и да се заключава то. Постарайте се да извършите всичко вярно и рационално. 

 
Телец
През първата половина на деня нещата ще се подреждат доста удачно. Това време е доста уместно за работа, изискваща вглъбеност и нараснало внимание. Може да въвеждате ред в документи, да съставяте доклади и салда, и да вършиме финансови проекти. Не биха минали зле и договаряния, защото бихте съумели да намерите неопровержими доказателства за своята справедливост. Втората половина на деня е доста по-малко плодотворно време, само че пък доста прелестно. Звездите ще Ви поглезят с положителни страсти и непредвидени наслади. Възможни са срещи, които ще издигнат настроението Ви.

Близнаци
Не е желателно визитата на увеселителни заведения, а и пребиваването в шумна другарска компания може да се откаже не толкоз прелестно, както сте си мислели. Оказвате се в центъра на внимание, само че за жалост това внимание напълно не е отзивчиво. Зависниците се пробват колкото се може по-болно да Ви ухапят, сплетниците популяризират възмутителни клюки и вследствие на всичко това от Вашето положително въодушевление няма да остане и диря. Но пък в компанията на своите близки хора ще се чувствате къде-къде по-спокойно и удобно. Няма да бъде скучно: вероятно ще се намерят и неща, които да са забавни за всички.

Рак
Днес мъчно може да накарате вътрешния си мотор да проработи на цялостна мощ. Ако плануваните з а през днешния ден събития напълно не Ви въодушевяват, проявете самодейност и променете малко своя график. Докато чакате някои неща да застанат на местата си, заемете се с нещо ненадейно. Удивете приятелите си с обедна аудиенция, с кокетно телефонно позвъняване или с шеговито електронно писмо. Всеки ден свети с такива краски, с каквито сами го оцветявате. Затова, имайки тази информация, вкарарайте я в деяние и превърнете този ден в подобен, какъвто желаете да го видите.

Лъв
Когато прекомерно дълго и с напрежение се стремите към реализиране на някаква цел, то се подлагате на риск да изпитате изключителна отмалялост, и да се лишите от удоволствието от реализирането и. Днес би трябвало да поработите над салдото на своята сила. Не се хващайте за всяака оказала се опция. Поемайте единствено това, което е по силите Ви, и избягвайте всичко, което би провокирало ненужно напрежение. Захващайте се единствено с това, с което ще можете да се справите. При това състояние, когато стигнете горе „ на превала ”, ще имате маса време и сили, с цел да изпитате наслаждение от откриващата се панорама.

Дева
Въпросът не е в това, че сте затворени, а просто предпочитате да запазите своите мисли за себе си. Нали по този начин? Толкова сте преуспели в изкуството да скривате своите мисли от другите, че от време на време ги скривате дори от самите себе си! Вслушайте се в онази тъпа болежка в корема си. Какво значи тя? Какво я облекчава или ускорява? Не се опасявайте да споделите това с доверено лице. Ако сега тази роля е вакантна, то е мъчно да си визиите по-подходящ миг, с цел да установите с някого сходни връзки. Ако желаете да имате триумф в специалността, проявете повече такт към своите настоятелен сътрудниците.

Везни
Това е ден на доста мощно неспокойствие. Причините за него може да бъдат разнородни - от ежедневни компликации от вида на транспортни проблеми, до световно неодобрение от себе си и Вселената. Да се примирите с действителността - това е Вашата стратегия –минимум за този ден. Докато не я извършите, няма да Ви радват нито професионалните триумфи, нито комплиментите и знаците на внимание, нито каквито и да били фамилни събития. Бъдете доста деликатни при избора на книги за четене и филми за гледане. Всичко упадъчно, тъжно и трагично през днешния ден Ви е противопоказно. Търсете нещо по-весело.

Скорпион
Притежавате забележителна упоритост, която представителите на другите знаци намират за възхитителна, и която в някои връзки се явява предимство, а в други - минус. В професионалния свят резултат на такова фокусиране става триумфът, само че в персоналните напълно не е по този начин. Емоциите и огорченията могат зле да се отразят на Вашето самочувствие и въодушевление.. Постарайте се да избегнете импулсивното и надменно държание. В професионалната Ви работа може да се появят спорове, стимулирани от властта и престижа. Времето не е уместно за решение на парични проблеми.

Стрелец
Денят ще бъде забавен и полезан за Вас, защото е обвързван с придобиване на нов опит и разкриване на примамливи вероятности. Трябва да сте подготвени да извършите първата крачка - може да е рискована и сложна, само че даваща Ви опция да изпреварите съперниците и да се доближите до задачата. Ще се влошат връзките с хора, които дълго време са успявали да скрият недоброжелателното си отношение, показвайки го под маската на приятелско разположение. Вечерта е вероятен спор, от който ще разберете, че сте се доверявали на неподобаващ човек.

Козирог
Занимавате се с работата си по своя умишлен и порядъчен фасон и в този миг Вашата пълнота и прагматичност единствено порастват. Честно казано Вие сте толкоз старателни, че работейки без отмора, елементарно можете да пропуснете опцията за прелестно другарство - несъмнено, в сантиментален смисъл. От време на време се откъсвайте от работата и плановете, с цел да оцените и хората, които Ви обкръжават.

Водолей
За да обичате един човек, би трябвало да обичате и света, в който живее. Днес при Вас това в действителност може да се получи. Затова в случай че Вашата половинка Ви предложения в своята компания, или да вземем за пример в своя клуб, на посетители при родственици или при своите родители, никога недейте да отказвате. Всичко би трябвало да бъде хубаво!.

Риби
Денят е обвързван с приятни фамилни събития, а е допустимо и приемането на положителни вести от далечни родственици. Наистина, Рибите-родители може и да се пообезпокоят, защото има възможност за децата им ненадейно да зародят компликации. Запазете миролюбиво въодушевление и вярвайте в своите потомци: с доста от проблемите те ще се оправят сами. Днес може да поглезите себе си, а денят дава обещание осъществяването на някакви отдавнашни стремежи. Само при общуването с малко познати хора би трябвало да сте извънредно внимателни - има риск да кажете непотребни неща и с това да си навлечете гнева на другите.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме: Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР