Източник и видео: izbori.bgЕдна много трудна битка се очертава. Наистина

...
Източник и видео: izbori.bgЕдна много трудна битка се очертава. Наистина
Коментари Харесай

Социолог шокира България: В битката за кмета на София Мая Манолова разтваря ветрилото й

Източник и видео: izbori.bg

Една доста сложна борба се обрисува. Наистина има доста условия преди да кажем кой може да победи. От едни дребни линии е видно, че ще има една много оспорвана борба в София. Това сподели съобщи в студиото на izbori.bg социологът Евелина Славкова.

Това, което следим е, че Мая Манолова разтваря ветрилото. Разбира се, червената ѝ биография ще бъде доста мъчно заличена, добави тя.

Естествено е, че има отмалялост от 10 – годишното ръководство на Йорданка Фандъкова, само че в нейно лице няма това чувство за корумпираност. Грешка е обаче, че Фандъкова застана с лицето си зад плана на " Графа ". Трудно ще бъде на един червен претендент обаче да превземе тази нейна непревземаема цитадела, разяснява Славкова.

Оставя се усещане, че избори ще има единствено в София. Причина е силната кандидатура на Мая Манолова. Столицата постоянно е била наследник град и доста мъчно една алена кандидатура ще се пребори. Но и триумфът на Мая Манолова като омбудсман, високият рейтинг, който тя съумя да получи също ще окаже огромно въздействие върху изборите, съобщи политическият анализатор.

По думите ѝ дали патриотичният избор ще се насочи към Фандъкова или към Манолова, ще стане ясно след приключването на регистрацията. Тя разясни, че от това, което се следи, е видно, че огромна част от него ще се насочи към Фандъкова.

По думите на Славкова акцията към този момент минава през призмата на замерване с тиня.

Попитана дали може да има предварителни парламентарни избори, в случай че Манолова победи на вота наесен, тя съобщи, че това няма да има, само че ще е знак за ерозия в ГЕРБ.

Във връзка с това може ли Мая Манолова да е новият водач на Българска социалистическа партия, тя уточни, че по-скоро Манолова ще сътвори нов план, в сравнение с да влезе в конкуренция за поста на Корнелия Нинова.

Евелина Славкова изясни, че освен в София ще бъде оспорвана борбата, а и в Пловдив, във Варна, в Русе, във Велико Търново и в други градове. Тя съобщи обаче, че няма да има тази синя карта, която е показана през 2015 година. Трудно ми е да кажа какъв брой града ще вземе ГЕРБ, изясни социологът.

Славкова разяснява и фотосите, които се появиха на годеницата на претендента за кмет на София инж. Борислав Игнатов. По думите ѝ, това е извънредно кафява и мръсна акция. Винаги съм казвала, че когато приказваме за акция, в никакъв случай не би трябвало да бъдат замесвани фамилиите и децата. В последна сметка човек персонално дава отговор за себе си. Всичко бе на извънредно ниско равнище, само че въпреки всичко има и позитив - хората, които не познаваха инж. Игнатов, към този момент го познават, съобщи още Славкова.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР