Източник и видео: фейсбукЗависи как се погледне, защото нищо не

...
Източник и видео: фейсбукЗависи как се погледне, защото нищо не
Коментари Харесай

Борисов с любопитен коментар от Брюксел за Сирия, Брекзит и преговорите за присъединяването на Скопие и Тирана към ЕС

Източник и видео: фейсбук

Зависи по какъв начин се огледа, тъй като нищо не е завършило, а просто е отсрочено. Това ще се случи най-вероятно през май месец. Така министър председателят Бойко Борисов, който е в Брюксел, коментира горещата вест, че три страни са отрязали Скопие и Тирана от Европейския съюз (ЕС).

„ Да, има боязън от разширение. Безспорен, само че по никакъв метод процесът не е завършил изрично. Огромна част от държавите-членки са „ За “ двете страни да се причислят “, добави Борисов, който изясни, че България към този момент шест месеца им оказва цялостна поддръжка.

„ Всички в България би трябвало да са спокойни, че всичко, което се дискутира сега за Северна Македония и Албания и историческите моменти, които се разделят с България няма да са в наш ущърб “, разясни министър председателят.

„ България и Съединени американски щати имаме доста положителни двустранни връзки. Нито една от стоките, които са в листата, не визира страната ни “, това съобщи министър председателят във връзка американските мита, които влизат в действие от през днешния ден.

„ Приветствахме  прекъсването на огъня в Сирия . Решено бе всяка една страна да реши дали да си наложи ембарго за доставка на оръжия за Турция и по тази причина ние взехме решение да не го вършим “, разясни Борисов, който разяснява информацията, че  Турция е спряла военната интервенция в Сирия .

Както е известно, още вчера  той съобщи, че в случай че страната ни направи това ще съсипете цялата военна промишленост и стопанска система .

Премиерът разяснява и  новината, че северномакедонският министър председател Зоран Заев може да подаде оставка, в случай че страната му не получи дата за договаряния : „ Водихме договаряния до късно през нощта. Знаете те са прочувствени, само че не е редно от мен да научавате какво сме решили “.

„ Стоя с нас до 4 часа през сутринта. Той даже се пошегува с мен като сподели „ Бойко, дълга вечеря имахме с теб “.

И Брекзит коментирахме, който се оказа много дълга тематика, и осъдихме расизма “, сподели министър председателят по повод  забавната фотография, от която стана ясно, че е разговарял с английския си сътрудник Борис Джонсън .

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУК
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР