Източник и снимки: БулфотоВъпреки, че срокът за подаване на данъчни

...
Източник и снимки: БулфотоВъпреки, че срокът за подаване на данъчни
Коментари Харесай

Опашки от чакащи пред НАП в Бургас въпреки удължения срок

Източник и фотоси: Булфото

Въпреки, че срокът за подаване на данъчни заявления от физически лица и на годишни финансови доклади от юридически лица публично бе продължен, доста жители се подредиха пред териториалната дирекция на Национална агенция за приходите Бургас. 

Сроковете за прилагане на отстъпка при локалните налози върху парцелите и колите също е променено - понижението може да се употребява при заплатен напълно налог до 30 юни.

Срокът за подаване на годишни финансови доклади се отсрочва от 30 юни на 30 септември.



PETEL.BG се дистанцира през цялото време от съобщаването като изключителна вест на броя на умряли остарели хора в Италия, Испания и други страни с огромен % възрастно население.

Засега няма никакви данни, които да демонстрират, че има някакво нарастване на междинната сезонна смъртност в нито една от страните, което да постанова тази статистика да се оповестява като изключителна вест.

Информирайте се от достоверни източници!

Не се подавайте на операции и на евентуални опити на измамници и политици да употребяват изключителната финансова рецесия за користни персонални цели.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР