Източник и снимка: Станислав Недков, фейсбукАЛО, БАНОВ! Ало, Стъки съм!

...
Източник и снимка: Станислав Недков, фейсбукАЛО, БАНОВ! Ало, Стъки съм!
Коментари Харесай

Стъки: Ало, Банов. Ало, Стъки съм. Защо Бабикян не е в регистъра на медиите?

Източник и фотография: Станислав Недков, фейсбук

АЛО, БАНОВ! Ало, Стъки съм! Май не се чуваме добре! Регистърът още не е подготвен!, написа Станислав Недков-Стъки в персоналния си профил във фейсбук.

Министър Банов, имахте задоволително време, съвсем 2 години, с цел да разберете, че методът Ви за “стимулиране ” на неизрядните притежатели на подправени уеб сайтове води до още по-голяма безредица в тиражирането на жълти вести.

Не съм “медиен ” човек, само че като жител на България и като неведнъж пострадал от подправени “новини ” в жълти уеб сайтове, имам право да знам за какво смятате, че законите не важат за всички.
Как по този начин всички работещи българи сме длъжни всяка година да подаваме данъчни и всевъзможни други заявления, и в случай че някой се забави даже с ден, следва санкция, а Вие позволявате на някои тарикати - притежатели на подправени уеб сайтове да се усещат недосегаеми?

Виждаме, че всички медии, уважаващи себе си, своите фенове, читатели и слушатели, са спазили закона и са подали своите заявления в обществения указател.

Някак нелогично и надменно е обаче да гледаме по какъв начин от регистъра на медиите отсъстват лица като Арман Бабикян, за който има голям брой медийни изявления, доказващи владеене на уеб сайтове за подправени вести.
Защо за тия хора законите не важат?

Глобите, заложени в закона са задоволително огромни и те нарастват след всяко последващо нарушаване.
Затова от Вас само се желае да приложите пълномощията си и да осъществите непоколебим надзор върху осветляването на притежателите, методите на финансиране и прекратяването на гнусните и лъжливи драсканици, с които всеки неуместен и инакомислещ българин може да бъде омаскарен.

Медийния комфорт за Вас, като министър е добре пристигнал, само че той не трябва да е за сметка на съумелите и известни българи!

Министър Банов, бъдете самоуверен и си свършете работата до дъно.
Пак Ви подсещам, че от Вас зависи дали ще Ви запомним, като самоуверен или като нерешителен министър!, написа още в поста си Стъки.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР