Източник и снимка: Сайт на Черно мореЮношите на Черно море

...
Източник и снимка: Сайт на Черно мореЮношите на Черно море
Коментари Харесай

15-годишните “моряци” бият с 4:1 на старта на Елитната група

Източник и фотография: Сайт на Черно море

Юношите на Черно море стартираха шампионата в Елитната група до 15 години с безапелационен триумф. Възпитаниците на Тодор Каменов победиха отбора на ОФК Хасково като посетители с 4:1.

Димитър Павлу откри резултата още в 5-ата минута на срещата, а до края на първата част пропуски направиха Кристиян Евдокиев и Пламен Аршев. В началото на втората част домакините изравниха след обикновена неточност в отбрана, а в 50-ата Георги Венциславов изведе “моряците ” напред в резултата, откакто засече с крайник центриране от корнер.

В средата на втората част варненци осъществиха трети гол посредством Пламен Аршев. Младият гений на “зелено-белите ” засече подаване на задна греда от корнер за 3:1. Крайното 4:1 оформи Александър Киров с удар от дъгата на наказателното поле.

В идващия кръг Черно море приема отбора на Дунав Русе. Мачът е в събота, 15 август, от 16 часа на стадион “Корабостроител ” под Аспаруховия мост.

Съставът на Черно море:  Валентин Димитров, Димитър Павлу, Георги Венциславов, Дениз Хаджиев, Борис Стойков, Йордан Тосков (46-Даниел Георгиев), Пламен Аршев, Георги Пасков, Петър Маринов, Кристиян Евдокиев (48-Кристиян Стоянов), Александър Киров.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на [email protected] и вижте още в - https://petel.bg/advertising-rates.html.

Прочети тук - Защо e добре да рекламирате бизнеса си с ПР изявления в уеб страницата Petel.bg
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР