Източник и снимка: Novini.bgГласуването по вота на недоверие ще се

...
Източник и снимка: Novini.bgГласуването по вота на недоверие ще се
Коментари Харесай

Депутатите решиха вотът на недоверие да се гласува на 29 януари

Източник и фотография: Novini.bg

Гласуването по вота на съмнение ще се организира на 29 януари, заяви ръководителят на Народното събрание Цвета Караянчева след привършване на разискванията по него.

С това се съблюдават наредбите на Правилника за организацията и активността на Народното събрание, а точно гласуването на плана за решение да се организира не по-рано от 24 часа след привършване на разискванията.

Днес дебатите продължиха близо 4 часа, а на съвещанието участваха министри от кабинета „ Борисов “ 3.

Мотивите на Българска социалистическа партия бяха показани от водача на партията Корнелия Нинова. Тя разгласи от парламентарната естрада, че до момента държавното управление е било нездравословно, а в този момент е риск за България. Според нея всяка смяна към по-добро минава първо през оставката му.

Според депутатa от ГЕРБ Георги Марков Българска социалистическа партия желаят гуляй по време на чума.

Председателят на ДПС Мустафа Карадайъ заяви, че от Движението са уверени във вредата, която ръководещото болшинство нанася на демокрацията и живота и здравето на всички български жители.

В рамките на дебата стана ясно, че " Атака " ще дефинира своето отношение към вота на съмнение при неговото гласоподаване.

 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа `` затвори X×За да продължите, би трябвало да се регистрирате в уеб страницата
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР