Източник и снимка: Novini.bgДнес около 10 часа в 6-то районно

...
Източник и снимка: Novini.bgДнес около 10 часа в 6-то районно
Коментари Харесай

МВР разполага с добро описание на банковия обирджия от днес

Източник и фотография: Novini.bg

Днес към 10 часа в 6-то районно ръководство на Министерство на вътрешните работи е получен сигнал за осъществен обир в клон на банка, обявиха на брифинг на Столична дирекция на вътрешните работи.

Неизвестно лице е влезнало в клона на банката и откакто е заплашило касиерките на банката е лишило сума в размер на към 12 000 лв.. От записа на камерите има положително изложение на причинителя. Извършителят може да бъде разпознава, споделиха от Столична дирекция на вътрешните работи.

Парите са били отнени от работен плот.

Надявам се в най-скоро време причинителят да бъде открит, съобщи гл. комисар Христо Терзийски. Не се работи по версията, че днешният грабеж и обирът на клон на банката в понеделник, е осъществен от един и същи човек, показаха от полицията. Те използваха опцията да призоват жителите, в случай че някой е станал очевидец, да спомага на органите на реда.

Подробности за двамата арестувани висши служители на реда ще бъдат дадени на следващия ден. Това, което от Столична дирекция на вътрешните работи обявиха, е че има взаимен проект сред дирекция Вътрешна сигурност и Столична дирекция на вътрешните работи.

Двамата арестувани са чиновници на Столична дирекция на вътрешните работи. От Столична дирекция на вътрешните работи потвърдиха само, че става дума за заместител шеф на Трето РПУ и шеф група.

 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
реклама
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа `` затвори X×За да продължите, би трябвало да се регистрирате в уеб страницата Ако сте не запомнили вашата ключова дума можете да я възстановите от
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР