Източник и снимка: фейсбукКризата извади на показ много от пороците

Източник и снимка: фейсбукКризата извади на показ много от пороците ...

Нинова: Кризата извади на показ много от пороците на политиката в България в последните години.Източник и снимка: фейсбук

"Кризата извади на показ много от пороците на политиката в България в последните години. Един от тях е винаги и без аргументи да се отхвърля, охулва и отрича всичко, предложено от опозицията."

Това написа в коментар в социалната мрежа Корнелия Нинова. 

Ето останалата част от поста на Нинова БСП в личния й профил във фейсбук:

"Днес министър Танева се обяви за задължителен процент български продукти в търговските вериги. Сигурно е забравила какво се случваше през 2017г. и 2018 г. С какъв плам ГЕРБ отхвърляха предложения от нас закон за процент български стоки във веригите. Мога да й разкажа какво я чака, защото минах през този огън:
1. Веригите ще се противопоставят и ще изпратят платени говорители във всички медии.
2. Лобисти ще упражнят натиск да се откаже.
3. Някой може да се изкуши да й намекне за пари.
4 . Ще внушават на българите, че това ще доведе до увеличение на цените за тях.
5.Ще я заклеймят, че е националистка, която иска да извади ГЕРБ от европейското семейство на ЕНП .
6. Ще я обвинят,че е антиевропейка, която иска да извади България от Европейския съюз.
7. Ще я заплашат с дела.
8. Ще й вменят вина за връщане на плановата икономика и социализма.
9. Ако издържи на всичко това , Комисията за защита на конкуренцията ще се произнесе срещу закона, защото нарушава свободната конкуренция и ще го блокира.
Този сценарий ни организираха управляващите от ГЕРБ през 2018г. На инат, защото предложението се внася от БСП. Разликата днес е, че ние, като опозиция, няма да ги клеймим в комунизъм, в антиевропеизъм, няма да насъскваме говорители срещу тях. Ще кажем само- жалко, че загубихме две години за българското производство от политическото късогледство на властта.

P.S. Прикачената статия е от 2018 г."

PETEL.BG се дистанцира от самото начало от съобщаването като извънредна новина на броя на починали стари хора в Италия, Испания и други страни с голям процент възрастно население.

Засега няма никакви данни, които да показват, че има някакво увеличение на средната сезонна смъртност в нито една от страните, което да налага тази статистика да се съобщава като извънредна новина. 

Информирайте се от достоверни източници! 

Не се подавайте на манипулации и на вероятни опити на измамници и политици да използват извънредната финансова криза за користни лични цели. 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните новини - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите снимки на [email protected] по всяко време на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html итук
-->-->-->-->``
рекламаКоментариКоментирай чрез FacebookЗа да пишете коментари, моля регистрирайте се за секунди ТУК00 4udovi6teto (преди 7 секунди) Рейтинг: 23875 | Одобрение: 7300Тия що са без маски и що не спазват дистанция, докато бръщолевят празни приказки?Ангелчеhttps://www.facebook.com/profile.php?id=100001222017028Валери СтанковНапиши коментарИме:Коментар:
``Последни новини``рекламаФорумФорум--> -->``реклама
``реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права запазени © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и те

Източник: petel.bg