Източник и снимка: btvnovinite.bgЕдинствено по рода си изборно студио паралелно

...
Източник и снимка: btvnovinite.bgЕдинствено по рода си изборно студио паралелно
Коментари Харесай

Антон Хекимян и Светослав Иванов с първо по рода си изборно студио паралелно от София и Брюксел на 26 май по bTV

Източник и фотография: btvnovinite.bg

Единствено по рода си изборно студио редом от София и Брюксел, с включвания онлайн от най-горещите точки в Европа и България, значими и любопитни посетители от всички сфери на обществено-политическия живот и високотехнологично показване на настройки и резултати ще приближат феновете на bTV до най-важното в изборния ден на 26 май.

Журналистите в новинарската редакцията с най-голямо доверие в България ще слагат специфичен фокус на смяната, която се чака в Европа след вота – разбъркване на политическите пластове в Европарламента и въздействието, което това ще окаже върху качеството на живот на хората в страните членки.

За първи път в българския ефир продукционен екип на bTV ще осъществя изнесено изборно студио от постройката на Европейския парламент. Точно в 17:00 ч. Антон Хекимян и Светослав Иванов редом от София и Брюксел ще създадат феновете очевидци на забавни срещи с извънредни посетители в специфичното студио „ Промяната Европа ”. Заедно с авторитетни анализатори, политици, основни фигури от европейските институции и обичани лица от ефира на bTV, двамата водещи ще предадат онлайн настроенията в решаващия за Европа ден.

Стартът на изборния ден е в 08:00 ч. сутринта със специфичното издание на „ Тази събота и неделя “ с Алекс Кръстева, Жени Марчева и Диана Любенова, а краят обичайно е отворен. В студиото на предаването Жени Марчева ще посрещне чужденци, намерили своето място в Европа в границите на България, както и българи, избрали да изоставен родината, които ще споделят своя взор към отворените граници на изменящия се континент. Какво е това, което в последна сметка повлиява на хората, с цел да създадат своя европейски избор – специалист ще беседва с водещата за логиката на психиката на гласоподаване.

През целия ден непрекъснатите и изключителни излъчвания на bTV Новините с водещи Виктория Петрова и Юксел Кадриев ще осведомят феновете за протичащото се в секциите у нас и в Европа, а специфичната обедна емисия вести ще бъде с дълготрайност един час. Десетки кореспонденти и репортери от нюзрума на bTV ще наблюдават динамичността на събитията с живи включвания и следствия на новите схеми за търговия с избор.

Ще бъдат проследени и изборите по европейски. Специалните пратеници на bTV – Иван Георгиев, Кристина Баксанова, Петър Нанев, Илияна Димитрова, Найо Тицин, Десислава Минчева-Раул и Вера Найденова ще проследят онлайн евровота в Унгария, Германия, Румъния, Англия, Франция, Белгия и Италия.

По традиция, тъкмо в 20:00 ч. в ефира на bTV и bTV Радио ще станат ясни и първите резултати от екзит пола на самостоятелната социологическа организация „ Алфа Рисърч ”. С помощта на Лиляна Боянова, посредством последно потомство триизмерни визуализации, данните за изборната интензивност ще оживяват във виртуалното студио на bTV. Освен в ефира на bTV и bTV Радио, палитрата от събития в изборната неделя може да бъде проследена на уеб страницата и мобилното приложение на bTV Новините. Зрителите могат да разясняват и задават въпроси към политиците на Фейсбук страницата.

Платформата на bTV за гражданска публицистика „ Аз, Репортерът ” ще събира сигнали за нередности или любопитни обстоятелства.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР