Източник и снимка: адв. Емил Василев, фейсбукИсканата оставка на Главния

...
Източник и снимка: адв. Емил Василев, фейсбукИсканата оставка на Главния
Коментари Харесай

Адв. Емил Василев: Исканата оставка на Гешев не е само заради Шиши и Баце

Източник и фотография: адв. Емил Василев, фейсбук

" Исканата оставка на Главния прокурор не е единствено поради съмненията за зависимостта му от Шиши и Баце. Гешев споделил през днешния ден, че прокуратурата била изправена пред нуждата още веднъж да потвърждава своята самостоятелност. Пропуска обаче идващото изречение - че тази нужда произтича от личните му неуместни и нелепи изявления и дейности от началото на мандата му до ден сегашен, " написа адв. Емил Василев в персоналния си профил във фейсбук. 

" Нахлуването в Президентството бе единствено върха на поредност от смайващи с некомпетентността и безумието си изцепки на Главния прокурор - като се почне от нелепостите по въпроса за разделянето на управляващите и се стигне до заканите против настоящ държавен глава с наказателно гонене след края на мандата му. Господинът с каскета да не се прави на неразбиращ, че през днешния ден прокуратурата е главно звено на полицейската мутро-ченгесарска страна на Баце и сие. Нещо повече, господин Гешев е главната фигура, наред с Банкянското говедо, с която полицейската страна се въплъщава. Не инцидентно протестиращите желаят и неговата оставка, а освен на премиера. Гражданите ще повярват в независимостта на българската прокуратура едвам когато видят обективно и почтено следствие по проблема " Барселона ", по проблема " Записи с глас, който наподобява на Бойко Борисов ", както и на олигарсите от котилото на Баце - Шиши, Просчо и сие, а освен на " опозиционни " олигарси, щото отказали да пълнят куфарчетата на Шехерезада. Но даже това да се случи и прокуратурата да си възвърне един ден уважението на жителите, подозренията в липса на професионални качества и просветеност у нейния началник ще останат чак досега на лелеяната му оставка, пък и по-късно ", написа още в поста си адв. Емил Василев.



Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР