Източник и кадър: Нова ТвПроблемите с товарния трафик по границите

...
Източник и кадър: Нова ТвПроблемите с товарния трафик по границите
Коментари Харесай

Монтираха термокамери на Капитан Андреево, опашката се стопи

Източник и кадър: Нова Тв

Проблемите с товарния трафик по границите не престават. На турската граница към този момент няма опашки, само че има скупчване от камиони на Дунав мост и на Кулата. В същото време продължава монтажът на термокамери по граничните пунктове.

На по-голямата част от граничните ни пунктове към този момент са инсталирани термокамери. На специфични монитори чиновниците на РЗИ могат да видят кой е с висока температура. Те ще получават и особено уведомление в случай че преминаващите пасажери са с над 37 градуса. другояче роблеми с трафика на турската граница към този момент няма, оповестиха от „ Гранична полиция “.

Втори ден колони от тирове преди Капитан Андреево няма. Всички камиони изчакват на буферния паркинг на бившето летище Узунджово по няколко часа преди да продължат към границата. „ Карат ни под ескорт тук да чакаме, само че никой не ни изяснява и не можем да си спазим почивките, боязън ни е от санкции “, споделя водач.

„ На буферния паркинг не престояват повече от 3-4 часа “, изясни шефът на „ Гранична полиция “ комисар Светлан Кичиков.

 Все още край пътя обаче има спрели тирове, част от тях под карантина. „ Има такива, които когато влязат в Турция и идват от рискови страни би трябвало да бъдат карантинирани, такива са исловията в Турция, по тоя метод, с цел да избегнат тая карантина изчакват други водачи, които да изтеглят товарните камиони “, посочи комисар Кичиков.

„ За тях ще има наказания по закона за придвижване по пътищата, тъй като не е обикновено да си оставят товарните коли на тия места “, сподели Ангел Цанков - шеф ОД на Министерство на вътрешните работи - Хасково.

Проблем със скупчване на камиони има на Дунав мост. “Румънските управляващи са въвели един различен режим, който е сходен на нашия и по тази причина обработката на камиони при тях и паднала със 150-200 камиона на денонощие. Те ограниченията, които са взели са същите като в България “, сподели Кичиков.

Заради същите заявления, само че по искане на България опашки има от гръцка страна на Кулата. Там са изпратени спомагателни чиновници.

Информирайте се единствено от достоверни източници на информация!

Не се подавайте на операции и на евентуални опити на измамници и политици да употребяват изключителната финсова рецесия за користни персонални цели.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР