Източник: hfstips.orgИнсултът е много сериозен и може да има животозастрашаващи

...
Източник: hfstips.orgИнсултът е много сериозен и може да има животозастрашаващи
Коментари Харесай

Тялото ви изпраща тези предупредителни знаци преди инсулт! Не ги пренебрегвайте

Източник: hfstips.org

Инсултът е доста сериозен и може да има животозастрашаващи последствия, само че има метод да се предотврати до един месец, преди да се случи, в случай че знаете по какъв начин да разпознавате предупредителните знаци, които тялото ви изпраща.

В тази публикация ще ви покажем, които са признаците и по какъв начин да предотвратите инсулта.

Месец преди инсулта вашето тяло ще изпрати тези предупредителни знаци, не ги игнорирайте, съветва kakvo.bg.

Има два типа инсулти - исхемични и хеморагични:

Хеморагичните инсулти се предизвикват от кървене в мозъка и са по-рядко срещани.

Исхемичните инсулти в действителност предизвикват блокиране или свиване на артериите в мозъка, което води до понижен кръвоток. Исхемичен инсулт поражда, когато кръвоносен съд, който носи О2 и хранителни субстанции към мозъка, се блокира от съсирек или пръсване. В този случай мозъчната част няма да получи нужните хранителни субстанции и О2, с цел да поддържа виталните мозъчни кафези и те в последна сметка ще умрат.

Също по този начин, всички сме наясно с многочислените функционалности на мозъка, тъй че такива проблеми ще провокират многочислени други проблеми в организма. Когато кръвта не доближи до зоната, която управлява избрана функционалност на тялото, тялото няма да действа вярно.

И въпреки всичко знаейки предупредителните знаци на тялото, които демонстрират, че тялото ви изпитва избрани проблеми, може доста да ви помогне да избегнете спомагателни затруднения. Също по този начин, от първостепенно значение е незабавно да се потърсите здравна помощ, незабавно щом се появят тези признаци.

Много медицински специалисти настояват, че признаците и признаците могат да бъдат разнообразни за всеки човек и това зависи от засегнатата част от мозъка, също от типа на инсулта и степента на увреждане.

Ето най-честите признаци на инсулт:

- Промени в личността

- Болест

- Проблеми с дишането

- Епилептични офанзиви

- Халюцинации

- Отпадналост или замаяност

- Болка

- Безсъзнание

- Хълцане
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР