Източник Фокус, снимка БулфотоПетима министри от кабинета Борисов 3“ ще

...
Източник Фокус, снимка БулфотоПетима министри от кабинета Борисов 3“ ще
Коментари Харесай

Петима министри от кабинета „Борисов 3“ ще участват в петъчния парламентарен контрол

Източник Фокус, фотография Булфото

Петима министри от кабинета „ Борисов 3 “ ще вземат участие в петъчния парламентарен надзор. Това планува програмата за работа на Народното събрание. Вицепремиерът и министър на защитата Красимир Каракачанов ще дава отговор на въпрос по отношение на разходване на средства от Министерството на защитата за медии и акцията „ Бъди боец “. Министърът на земеделието, храните и горите Румен Порожанов ще разяснява построяването на ракетни площадки за противоградова отбрана в област Стара Загора.

На депутатски въпроси ще отговори и министърът на районното развиване и благоустройството Петя Аврамова. Тя ще разяснява осъществяването на Оперативна стратегия „ Региони в напредък “ 2014 - 2020 година, продължаващото ограничаване на скоростта за придвижване на автомагистрала „ Тракия “ и други Министърът на културата Боил Банов ще дава отговор на два въпроса – единият е обвързван със основаването на обществен указател на разпространителите и доставчиците на медийни услуги, а другият се отнася за въвеждането на наредбите на Директивата за аудиовизуални медийни услуги в българското законодателство. На въпроси на народните представители ще дава отговор и транспортният министър Росен Желязков, който ще разяснява събирането на такса звук от летищата за публично прилагане.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР