Източник: фейсбук, Колаж: БулфотоДоган излезе и каза:Добре, желая ви успех!

...
Източник: фейсбук, Колаж: БулфотоДоган излезе и каза:Добре, желая ви успех!
Коментари Харесай

Мира Бенатова: Доган не постъпи като Пеевски, излезе пред хората, изслуша ги

Източник: фейсбук, Колаж: Булфото

Доган излезе и сподели: " Добре, искам ви триумф! " (чува се на записа на бтв). Дали го харесвате или не, в тази ситуация няма значение. Застана пред хората. Чу ги. Изслуша ги. Искаше да напука облика на вездесъщия. Преподава се във всяко образование по връзка. За понижаване на напрежението. Не за друго.

Това написа Миролюба Бенатова в персоналния си профил във фейсбук по отношение на появяването на Ахмед Доган пред протестиращи през днешния ден в " Росенец ".

Други, някои от които отрочета на Доган, в никакъв случай не са чували и слушали. Скоро, по време на акцията пред хотел Берлин, си мислех, какво ли ще стане, в случай че в този момент излезе Пеевски. Мислех си, че евентуално ще настане ужас. Мислех си и че би било мъжко от негова страна. Да се демитологизира. Да чуе. И да отговори. Не се появи. Появи се най-големият мит - Доган. Митът, който аз от дълго време назовавам мюре, написа още топ журналистката.



Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на [email protected] и вижте още в - https://petel.bg/advertising-rates.html.

Прочети тук - Защо e добре да рекламирате бизнеса си с ПР изявления в уеб страницата Petel.bg
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР